Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim Glorious Model D Mat Rgb Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse 699 TL

Model 0 2 yıldır kullanıyorum sadece şekli farklı bundan taş gibi. İncelemelerde eski model denebilir ve fps oyunlarında daha iyi seçenekler var denecektir. Bir diğer eksi diyecekleri kısım kablolu olması. Hardcore takılmıyorsanız oyunlarda güzel seçenek.
  2. R

🔥İndirim Lian Li Unı Fan Reverse Sl Wıreless 1x120mm Siyah 899 TL

fanlardan huba giden kabloları/soket girişleri mi farklılaşıyordu bir şey vardı değişen modelden modele anlatmak istediğim oydu aslında. yanlışım için k bakmayın.
  3. R

🔥İndirim Asus Prime 9070 XT 31.099₺! (Maximum Puanla Beraber)

ASUS2000 kullanım alt limit veya ürünleri neler acaba? Edit: Diğer konuyu gördüm sadece ekran kartlarında geçerliymiş.
  4. R

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
  5. R

Ultra 5 245kf - RTX 5070 - 1 Tb SSD - Ekranlı Kasa Sistem 57.999 TL!

250kf plus %20-25 daha iyi 245kf den deniyor ne kadar etkisini görürsünüz bilemiyorum ama ek bilgi olsun
  6. R

fanları zincir şeklinde birleştirip tek veya iki hat olarak anakart argb girişine bağlıyorsun anakartında kaç argb girişi var bilmiyorum ama, neyse, lian li kendi fanlarını bir kontrolcüde toplayıp sonra anakarta bağlamanı gerektiriyor zincir şekilde her fanı her markayı birleştiremiyorsun...
  7. R

alınır vaziyette lian li fanlar ve birkaç mouse var gibi. bir de evo kasa bir nebze indirim sayılır 8.4knın altına uzun zamandır inmemişti diye hatırlıyorum 1781292664 6 tane alacaksın 3ü alta 3ü yana dedi ya işte. burada dikkat etmen gereken bunların tekli satışlarında kontrolcü gelmeyecek...
  8. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

thermaltake view 380 850w gold psu ile 6k fan kalitesi daha iyidir bundan ve kasa olarak daha büyük ölçüleri. ben bunu tercih ederdim. renk sadece mavi var ama https://www.itopya.com/thermaltake-view-380-850w-80-gold-argb-usb-32-hydrangea-blue-atx-mid-tower-kasa_u30367
  9. R

lexar nq790 2tb ın resminde de nm990 var :kekw: 1781291637 al sata gitmez kullanacak olan da 1k fazla verir 850 olanı alır daha iyi seçenekler de muhtemelen mevcuttur bu bantta
  10. R

bu fiyat bandında lcd ekrana sahip olup ekranın küçücük olması ve üstüne fansız olması ziyadesiyle itici değil mi zaten Edit: 5.5k düştü bak şimdi biraz radara girdi aksdjkajhsdk
  11. R

❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

2 video izle dostum yoksa zorlayacaksın sabrını insanların.
  12. R

❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

9KG kadar taşıyor diye yazıyor. 32" uyumlu yazmasa da çoğu 32" 9kg gelmiyor bile onlar için de kullanılıyor yani. sizin 27yi hayli hayli taşır
  13. R

❌İndirim Bitti! N11 - 750tl Ye 150tl - Yaz150

N11.com da 750 TL ye 150tl. Kategori baya geniş. 9k ürün gösteriyordu. 09.06.2026 Bugüne özel
  14. R

🔥İndirim Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa | 5.226 TL

100r pz nin fanlar da öyle ahım şahım fanlar sayılmaz hocam bu tarz büyük kasalara bakıyorsanız ekstra fan almayı kabul etmek gerekiyor. Ha bu kasanın bir artısı büyüklüğü ise diğeri de dikey kitle geliyor ama kablosuz geliyor. Aparat olsa pahalı da olsa alınır albenisi var derdim. Uyguna...
  15. R

🔥İndirim Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa | 5.226 TL

Lian li vision Compact veya 2.el dynamic Evo bakın derim hocam imkanlarımız el veriyorsa. 100r pz büyük güzel kasa ama ölü alanı da bir o kadar çok. Kullandığım kasa bu arada. Ben aldığım dönemde yakın değildi fiyatları. tertemiz Evo satan var şu an 5.5-6kya
  16. R

🔥İndirim Asus Tuf Gamıng X870e-Plus Wıfı7 | 17.968 TL

S/pdif var sanıyordum bunda yok muymuş🤔
  17. R

9700x 10.999 TL İtopya

5800x3d yi 18bine satan bir millete söylüyorsunuz bunu. hem de ikinci elini :kekw:
  18. R

Aoc Q27g4xf 27 mı Asus Tuf Gaming Vg27aq5a mı ?

Asus vg27aql1a bendeki. yazılan özelliklerine göre çoğundan iyi ama dediğim gibi göz yoruyor. ha ben çok uyguna aldım 5.6kya almıştım sanırım. nispeten özelliklerine değecek bir monitör olmasını tavsiye ederim. Göz konforu içinse mecbur yani oled :) Edit: Hoparlörü varmış falan takılma...
  19. R

Aoc Q27g4xf 27 mı Asus Tuf Gaming Vg27aq5a mı ?

arkadaşın attığı aoc güzel fiyatta duruyor ama ikinci el. mavi filtresi, renk doygunluğu ve doğruluğu, göz yormaması vs daha önemli bence. şu anki kullandığım 170hz ve çoğu oyunda fazlasıyla yeterli ama göz yoruyor. sisteminize göre ve oynadığınız oyunlara göre karar verin bence. görüntü...
Geri