Arama sonuçları: *

1. O

Kablosuz kulaklık önerisi

Kulak içi için bu güzel aynı modeli 5 senedir kullanıyorum hala aynı performansta sadece kullanım süresi azaldı haliyle 1 gün dayanıyor artık fakat kaliteli tabi siz yine araştırın ama öneririm bunu...
  2. O

1000tl civarı kablosuz mouse önerisi

Beğenir misiniz bilmem ama ben bir aydır kullanıyorum gayet memnunum çok profesyonel bir şey değil ama fiyatının hakkını veriyor bence. Driver'ı mevcut...
  3. O

25-30 bin tl gaming laptop önerisi

Msi Thin, bu thin serilerinde ekran kartı tgp sınırlı oluyor (45w) ama 30k fiyatta çok mükemmel bişi bulamazsınız zaten bunu inceleyip araştırabilirsiniz. Acer Nitro , bu da olabilir, sanırım 60w bunun tgp gücü siz yine beğendiğiniz olursa detaylı araştırın. Ben üstün körü özelliklere ve fiyata...
  4. O

Bilgisayar tavsiye MSI

msi thin serilerinde ekran kartı tgp gücü kısıtlı oluyor "45W" tam verim alamazsın.
  5. O

Amazon Siparişi Teslimat Süresi Normal mi?

Benim yaşadığım durum normal mi sizce?
  6. O

Hocam teslim aldınız mı? 13 gün olacak hala ulaşmadı bana ,18 kasımda kargoya verildi aşamasına geçti 21 kasım son teslim tarihine düştü o günde gelmedi şuan 25 kasım olarak gözüküyor müşteri temsilcileri ile iletişime geçiyorum sürekli geçiştiriyorlar yok şu günü bekleyin yok şu günü bezdim ne...
  7. O

Amazon sipariş durumu

Amazondan 11 kasım saat 21 civarında laptop siparişi verdim alırken, ücretsiz teslimat 22 kasım gösteriyordu. 6 gündür hala sipariş edildi aşamasında bekliyor pazar günü ve bugün müşteri temsilcisi ile mesajlaştım birisi salı gününe kadar tarafınıza teslim edilecektir dedi biriside 22 kasımda...
  8. O

Amazon Siparişi Ödeme ve Kargo Sorunu

Sağolasın hocam inşallah.
  9. O

Evet hocam araştırdım uzun bi süre baya model baktım ama bütçeme ve isteklerime uygun ya lenovo loq modelleri vardı yada hp victus , loq modellerinde anakart sorunu çok olmuş geçmişte pek alasım gelmedi. Victuslardada r1 serisinde sanırım düzeltilmiş o sorun umarım bi sorunla karşılaşmam.
  10. O

Satıcı ve gönderici amazonun kendisi hocam.
  11. O

Tamam hocam sağolun iletişime geçeyim o zaman.
  12. O

Hocam baktım ama öyle bir şey yok gibi. 1763150974 Bu saatte ulaşamam değil mi?
  13. O

11 Kasımda amazon üzerinden laptop siparişi verdim o gün ilk fotoğraftaki email gelmiş bugün gördüm ve bu sabahta ikinci fotoğraftaki email gelmiş. 3 gündür kargoya verilmedi, 10 ay taksitli aldım ilk taksit kesildi ama bugün bu maili görünce bide 3 gündür kargoya verilmeyince kafam karıştı...
  14. O

İnşallah hocam biraz aciliyeti var normalde sorun etmemde 11 gün fazla geldi. 1763058648 Yarın gün içinde yine kargoya verilmezse iletişime geçicem hocam.
  15. O

11 Kasım da akşam 21-23 saatleri arasında bi laptop siparişi verdim satıcı ve gönderici amazon. Güvenilir biliyorum fakat varış zamanı olarak 22 Kasım diyor ve 2 gün olmasına rağmen kargoya verilmedi normal mi bu süreç ve 22 kasıma kadar uzar mı elime ulaşması, 11 gün nedir ya?
  16. O

Hp Victus 16-r1700nt (BK5R0EA) alınır mı?

Tamamdır hocam sağolun değerlendireceğim.
  17. O

Peki bu peşin fiyatına 12 taksit her kart için geçerli mi hepsiburada da vesaire hepsi için geçerli olmuyor trendyolda onu göremedim. Ve attığınız laptopun tgp değeri 75w yeterli mi sizce?
  18. O

Hocam 32gb ram bulunduruyor benim attığım o fiyata kolay bulunmuyor iyi değil mi sizce?
  19. O

Hocam epey sitesinde 8gb vram diyor büyük ihtimal öyle. Tgp emin değilim ama 120watt olabilir. Banada iyi geldi ama internet üzerinde hiç değerlendirme bulamadım. 1762714881 Önerebilceğiniz var mı?
  20. O

HP Victus Gaming 16-R1700NT laptop alınır mı?

Hocam naptınız aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz ,bende almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim.
Geri