Arama sonuçları: *

1. J

BİOSUM GÜNCEL Mİ? ve diğer sorularım

Chipset güncellemeyi nasıl yapacağım?
  2. J

peki bu şekilde ssd hariç tüm bileşenleri değişti kasanın başka güncelliğini kontrol etmem gereken bir parça driver vs var mı? çok sağlıklı bi yöntem değil sanırım temiz kurulum yapmak daha doğruymuş ama çok üşendim
  3. J

BİOS sürümüm güncel mi başka bi yerden kontrol etmem gerekiyor mu ? yeni bir sistem aldım eski ssd de kurulu olan windowsla devam ettim herkes bioslar çakışır dedi ama şuanlk bir sorun yok biosu da kendisi güncelledi sanırım nasıl oldu bilmiyorum ama başka neleri kontrol etmem gerekir ekran...
  4. J

Parça tavsiye eder misiniz

senin açından neyi etkileyecek bu kararım? hangisi uygunsa cebime uyarsa onu alacağım. 15k civarı ikisinin de fiyatı ikisi de benim oynayacağım 3 oyun için fazlasıyla yeterli.
  5. J

Parça tavsiye eder misiniz

merhaba 30kyı geçmeden ddr5 ryzen5 ve 9060xt (veya rtx5060) ile sistem tavsiye eder misiniz parçaları tektek atarsanız
  6. J

Bu sistem için fikirlerinize ihtiyacım var!

ddr4 32gb bir sistem için bu fiyat nasıl peki sence ekran kartı markası ilk defa kullanacagım bi marka
  7. J

Bu sistem için fikirlerinize ihtiyacım var!

Palit rtx 5060 ve AMD Ryzen 5 5600 ikilisi nasıldır 1tb m2 ssd ile beraber 29kya 10 taksit oldugu icin (mecburen daha düşük taksitli yerlerden almak bütceme uymuyordu) aldım ancak sistemde ddr4 16 gb ram var benim elimde de 16gb ddr4 ram var total 32gb ddr4 ram kötü mü ddr5 alamadım pişman olur...
  8. J

Sistem alacağım yardım

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: Biostar A520MHP Bellek: 2 Adet TwinMOS TornadoX7 Pro DDR4 8GB 3200MHz CL16 Ekran Kartı: Palit RTX5060 INFINITY 2 O C 8GB 128Bit GDDR7 Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : Vento VG15FE 650W Rainbow RGB Oyuncu Mid...
  9. J

Abonelikleri ödemelik kart ne alınabilir?

enpara. kart ücreti yok papara gibi spotify youtube netflix vs. cashback veriyor. fast ücreti yok.
  10. J

IPhone şarj kablosu olmuyor

Kablo sadece “iletken” gibi görünse de aslında içinde çip ve voltaj kontrol devresi var. “Çakma” veya kalitesiz kablolar: akımı dengesiz iletebilir. zamanla cihazın bataryasına veya şarj entegresine zarar verebilir. iPhone’da “Bu aksesuar desteklenmiyor” uyarısı çıkabilir. hızlı şarjı...
Geri