Arama sonuçları: *

1. tahabuyuktas

🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Hocam markası Next mi değil mi görmedim açıkçası. Next'in teknik servisleri Samsung, LG gibi değil. Mahalledeki Elektrikçileri servis yapmışlar. https://share.google/IhmonNIHBoFvpT1cb Bana gelen ekip buranın çalışanlarıydı mesela. 1762516430 Niye Amazon'u bekliyorsunuz ki? 1762516459 Ben...
  2. tahabuyuktas

Hocam benden 1000TL aldılar aparat dahil. Muhtemelen Trendyolda 100-200 liraya satılanlardan. Adam akıllı bişey alıp taktırmak lazım, akıl edemedim :D
  3. tahabuyuktas

Hocam içinden A6 boyutunda bir kağıt çıkıyor, servis üzerine kurulum yaptığı tarihi yazıyor. Orada bir QR kod var. Onu okuttuktan sonra devamı geliyor. ---- 3-4 günlük kullanım; Harry Potter ve Fast & Furious Tokyo Drift 3 filmlerini izledim. Görüntü olarak yaşadığım deneyim neredeyse...
  4. tahabuyuktas

Gayet yeterli. Bazı teknolojik ürünler zevk meselesi. Evin 2 odasında hava temizleyici var. Babam gereksiz buluyor, ben onsuz uyuyamıyorum mesela. Gaza gelip kullanmayacağınız ürünler almayın. Ben Apple köpeği bir insan olduğum için gittim onuda aldım. Memnunum. Ama x kişisi memnun...
  5. tahabuyuktas

1000TL aldılar aparat dahil. Pazarlık bile yapmadım. Doğru hocam. Aldım onuda, apple TV üzerinde kurdum. Paralı kanallar v.s var. Onlar 2026 da imiş. 1762438360 Genel Cevap; Apple TV tam bir deneyim işi. Kenarda verecek 7000 TL niz varsa alınır yoksa meraktan almayın. Ben akıllı ev HUB'ı...
  6. tahabuyuktas

Hocam evin düzenine hanım karar veriyor :) O kalın perde isterse kullanırız, istemezse kullanmayız :D Tüllerimiz var fakat sabah saatinden kaynaklı şuan açıktalar. Akşam bir kaç video fotoğraf daha atmaya çalışırım. @somoncum senin istediğin video yüklenmiş.
  7. tahabuyuktas

3-5 kanalda gezdiğim bir video daha çektim. Az sonra yüklenir aynı linke 1762423894 Hiç bir fikrim yok nasıl gireleceği ile alakalı
  8. tahabuyuktas

Olduğu kadar, olmadığı kader demişler arkadaşlar :) Elimden geldiğinde düzgün çekmeye çalıştım. https://drive.google.com/drive/folders/1UelhlBk0OhH9J8ceGg4YgKR6_7v9Gzf2?usp=sharing
  9. tahabuyuktas

Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u denedim. Ses seviyesi 35'te, oda gümnür gümbür ediyor. Yüklenince link olarak paylaşacağım. Hocam ben buradan görüp almadım. İlk günden...
  10. tahabuyuktas

Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u denedim. Ses seviyesi 35'te, oda gümnür gümbür ediyor. Yüklenince link olarak paylaşacağım.
  11. tahabuyuktas

Renkte parlaklıkta gayet iyi. Evet G11
  12. tahabuyuktas

Kumandayı arkadaş atmış. Bu TV'ye hiç güzel olmamış. Birde bize kuruluma gelen arkadaşta çok şaşırdı, aaa yeni seri mi diyor :D
  13. tahabuyuktas

Videoları çekeceğim fakat bir şey anlaşılacağını sanmıyorum. Youtube'dan istediğiniz videoları yollarsanız açayım.
  14. tahabuyuktas

Kanallar arası geçiş hızı iyi ama dediğim gibi Google TV kurmadım, kurmayacağım. Bu yüzden android tarafı nasıldır bilmiyorum.
  15. tahabuyuktas

Dün 18:00 saatlerinde teslim aldım 1 saat sonrada kurulum için geldiler. Şu ana kadar her şey çok iyi. Google TV alanını kurmadım, direkt Apple TV aktif ettim. TV'nin kendi kumandası Apple TV'de de çalışmakta. Sadece TV'nin kendi kumandası TV kadar yeni nesil değil. TLC, Apple TV gibi alüminyum...
  16. tahabuyuktas

Televizyonu geçtiğimiz Cumartesi günü satın aldım. Bayadır da takip ediyordum açıkçası. Şu an fiyat olarak rakibi yok. Firma ile de instagram üzerinden bu televizyon için uzun zamandır konuşuyordum. Artık alabilirsiniz dedikleri gibi satın aldım. 1762269090 TV geldikten sonra 444 3 666...
Geri