Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Sanal mastercard tlcard da “bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir” hatası veriyor asıl kartta mastercard. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
  2. S

🔥İndirim GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL30 1.35V Soğutuculu PC Ram 8,039TL

Arkadaşlar ürünü 1 ay önce vatan mağazasından almıştım expo var. 1 tane daha almak için fırsat kolluyodum çok iyi denk geldi bu indirim. İlk aldığımda 5kydı 2 tane almadığım için çok pişman olmuştum
  3. S

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

App Store bakiye yükledim bunu nakite çevirebileceğimiz bir platform var mı?
  4. S

🔥İndirim Trendyol 1200/300 IT İndirim Kodu

7500F işlemci 5000tl ye geldi teşekkürler
  5. S

35-40K Bütçeye Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

Anakartı dediğiniz gibi yapmak mantıklı aradaki fark ufak bir meblağ. Şuan tek eksiğim ram kaldı bu konuda öneriniz var mı? Birde ekran kartının bazı versiyonlarında 2 fan bulunuyor, Gigabyte da ise 3 tane fan var burada aradaki farka değer mi? Hazır olabilir ancak çok daha uyguna gelmediği...
  6. S

35-40K Bütçeye Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri

Merhaba, 35-40k bütçeye sahibim aşağıdaki sistem için önerilerinizi bekliyorum. Şuanda laptop için aldığım 'Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD' ssd'ye sahibim o yüzden şuanlık ssd almak istemiyorum. Bu paylaştığım sistemde sadece ram eksik kaldı bu konuda da yardımcı...
Geri