Arama sonuçları: *

1. M

Ultrabook arayanlara, en mantıklı f/p ürünler

hocam dürüst olmak gerekirse bu konularda sizin kadar bilgili değilim. Üniversiteye bu sene başladım data science/ml ile ilgileneceğim ekran kartsız bir modele yöneldiğim için güçlü cpu gerekir diye düşünmüştüm. Vivobook beni 4 5 sene götürebilicek güçte midir peki?
  2. M

ultra 9 ile ryzen 7 arasında yüksek fark var bence ayriyeten ram ve ssd farkı da var 15 bin lira fark için okey gibi değil mi
  3. M

https://ty.gl/7fg6mf0gvd7z7 fiyatı biraz yükseltince şöyle bir ürün var ultra 9 işlemcili alınır mı sizce
  4. M

Lenovo IdeaPad Pro 5 14IAH10 alınır mı?

hocam açıkcası ideapadi hafif olduğu için düşünüyordum yanlış hatırlamıyorsam 1.3 kg. Üniversiteye git gel yapacağım için gaming laptoplar ağır kalıyor benim için ama ağırlık sizin için önemsizse rtxli bir laptop daha iyi olabilir sadece loglarda anakart yanma problemi vardı bu seriyi o yüzden...
  5. M

Hafif ekran kartlı laptop önerisi

Üniversite öğrencisiyim derslere kütüphaneye taşıyabiliceğim bir laptop bakıyorum. Data science/ml ile ilgileneceğim için de nvidia ekran kartlı bir model arıyorum. Bütçem 70 bin tl
  6. M

Lenovo IdeaPad Pro 5 14IAH10 alınır mı?

ben de almayı düşünüyorum aldınız mı acaba veya kullanıp inceleyen var mı
  7. M

Üniversite öğrencisi için 70klık laptop

mac alternatifi windows alabileceğim model yok mu
  8. M

istatistik okuyorum mac almayı düşündüm ama telefonum falan samsung ekosistemi hiç kuramayacağım için vazgeçtim açıkcası
  9. M

peki önerebileceğiniz ultrabooklar var mıdır
  10. M

Üniversiteye yeni başladım ve kendime bir laptop almak istiyorum. Kolay taşıyabiliceğim ve çok gürültülü olmayan bir modek istiyorum. Aşırı fazla oyun oynayan biri değilim ki oynasam bile çok yüksek grafikler almama gerek yok. 70 binlere kadar çıkabilicek bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
Geri