Hocam gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarj süresi sunuyor. Apple watch se3 deki gibi ekran ha çizildi ha çizilecek derdim olmuyor titanyum kasası safir camı var özellik konusunda da sadece mesaj yanıtlama özelliği yok şuan siz apple watch ile günde kaç tane mesajı saatten dikteyle herkese duyurarak...
Marka takıntınız yoksa direkt Huawei gt6 serisine bakın derim hem şarj anlamında daha tatmin edici hemde sağlık ve spor olaylarıyla ilgileniyorsanız daha işlevsel. Apple tarafını 1 sene deneyimledim şarj olayı çok can sıkıcı oluyor bellir bir süre sonra. Şuan Gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarjı...
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 Ram satılık. Sadece ciddi alıcılar ulaşırsa sevinirim. Çorum içi elden teslim edebilirim diğer illere kargo yapabilirim. Ürün kutulu faturalıdır. Uygun fiyata aldığım ve ihtiyaç olmadığından satıyorum.
Bu Samsung fiyat politikasını hiç oturtamayacak daha 2 ay evvel 40.000TL'den satılan ürün bugün 32 bandına düşüyor lansmanda kesinlikle fahiş fiyattan satış yapıyorlar. bu kadar istikrarsız olmaları çok saçma.
Not: Apple kullanıcısı değilim Apple'da 2 sene önce 50.000TL'den iphone 15'i satışa...
Eğer kurulumda yapılması gereken bir kaç ince ayarı yapmazsanız denilen sorunları yaşayabiliyorsunuz. bende Huawei'in matepad 11.5s modeli de var 1 senedir kullanıyorum onu da. söylediklerinin hiçbirisini yaşamadım. microg servislerinin izinlerini vermen gerekiyor + Appgallery üzerinden youtube...
Kankam 1 senedir Huawei matepad 11.5s kullanıyorum. google uygulamalarının tamamı Huawei appgallery üzerinden indirebilirsin. Google play store kullanmak istersen de Gbox proğramı var onunla birilkte indirebilirsin. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum ve çoğu tablete f/p konusunda taş çıkartır...