Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Bu sistemle windows 11 geçeyim mi?

sıfırdan geçin en temizi
  2. Megatronus

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

hocam yapabilirseniz bana da haber verin olur mu ben becerebilir miyim bilmiyorum youtubedan baktım baya ama hiç bulamadım
  3. Megatronus

Orjinal apple şarj kablosu ve adaptörü nasıl anlaşılır 14 pro max için

hocam troy veya gürgençlerden bakın daha ucuz olabilir onlarda apple partnerliği olduğu için güvenilir
  4. Megatronus

aynı sorunu ben de yaşıyorum 1 dk içinde kapanıyor bi yazılım getirseler iyi olur bu kadar iyi bi klavyeye yazılım getirmemek saçma bence viada sürekli kablo bağlamak zorundayız
  5. Megatronus

Bu sistemle windows 11 geçeyim mi?

geçmemen hata hocam hiçbir fark yok11 ilk çıktığından beri kullanıyorum
  6. Megatronus

Orjinal apple şarj kablosu ve adaptörü nasıl anlaşılır 14 pro max için

arada çok fiyat farkı yok apple sitesinden veya apple partnerliği olan yerden alın troy gürgençler gibi internette o kadar çok sahtesi var ki orijinaliyle ayırt edemiyorsunuz riske atmayın
  7. Megatronus

Öneri Steelseriesten Klavyeden Akko Klavyeye Geçilir mi ?

hocam aynı klavyeyi kullanıyoruz acaba bu klavyenin uyku moduna geçme süresini nasıl ayarlarız viadan ayarlayamadım
  8. Megatronus

Steelseries Apex pro mini wireless alınır mı

yaşayabilirsiniz hocam yaşamasanız bile apex pro mini fiyatını haketmiyor aldım iade ettim daha önce de apex 9 tkl ve mini kullandım klavye kasası alimünyum olsa da dış çerçevesi plastik ve gıcırdama sesi yapıyor ve kalitesiz hissettiriyor apex 9 tkl klavyemde 6. ayda falan bağlantı sorunu...
  9. Megatronus

hocam kaç dakikada uyku moduna geçeceğini nasıl ayarlıyoruz ya bir bulamadım
  10. Megatronus

MSI Mag B650 Tomahawk düşük fiyat

vay be geçen sene 7 bine almıştım çok güzel anakart
  11. Megatronus

Yardım Akko 5075B Dracula Castle Sorunlar (Şarj girişi, Rgb, ses tekerleği)

ışık konusu keycapsten o dert değil ileride değişirsiniz ama usb ve tekerlek sıkıntı bence hiç uğraşmadan değişim yapın eğer yine aynı sorun olursa belirtir iade edersiniz ki bence aynı sorun olmaz
  12. Megatronus

Yardım Akko 5075B Dracula Castle Sorunlar (Şarj girişi, Rgb, ses tekerleği)

üründen kaynaklı bir sıkıntı olabilir hocam iade edin isterseniz yeniden satın alın veya değişim isteyin ben de 4 gün önce m1 v5 modelini aldım hiçbir sorun yok ses tekerleği veya rgb de
  13. Megatronus

mobil mi pc de mi bulamadım uygulamayı link atabilir misiniz
  14. Megatronus

sınırsız kişiselleştirmeyi anlıyorum fakat neden illa kablo bağlamamız gerekiyor bir rgb değiştiricem diye kablo bağlamak can sıkıcı oluyor yazılıma evet gerek yok bir de klavyenin uyku moduna kaç dakikada geçeceğini ayarlayabilmemiz lazım belki ben bulamadım ama yok şuan viada
  15. Megatronus

ya yazılım gelse çok iyi olur mesela şuan klavyeyi kaç dakikada uyku moduna geçeceğini via üzerinden ayarlayamıyorum ve viada rgb değiştirmek için sürekli kablo takmak gerekiyor o biraz can sıkıcı oluyor mutlaka yazılım gelmeli böyle kaliteli bir klavyeye
  16. Megatronus

Öneri Maks 1k Bütçe Turbo Fan Önerisi

kasamı temizlemek için turbo fan modellerinden temuda bunu buldum maks 1000tl bütçem var temuda satılanlardan en kalitelisi hangisi alan varsa yardımcı olabilir mi ...
  17. Megatronus

Msı Center Kullanılmalı mı ?

amd kullanıyorum hocam niye indireyim anlamadım
  18. Megatronus

Msı Center Kullanılmalı mı ?

msı center kullanılmalı mı sizce çipset sürücülerini falan ordan güncelliyorum manuel kurulum daha mı iyi olur
  19. Megatronus

Çözüldü✓ Akko M1 V5 Hangi Switchi Almalıyım ?

yok yok var hocam 1739353692 tamamdır teşekkür ederim bi alayım da takınca video atacağım
Top Bottom