Arama sonuçları: *

• Users: Brysf
  • Order by date
  1. Brysf

Yardım Msı Steam Hediye Kodunu Hala Vermiyor ?

Siz aldınız mı hiç
  2. Brysf

şartlar ne alaka hocam talebi gönderdim zaten hala bi sonuç yok talepte hata varsa uyarı veriyor zaten ki hata yok
  3. Brysf

Talebi göndereli 1 haftayı geçti hala sonuç yok inceleniyor diyor ben anlamadım herşeyi detaylıca doğru şekilde kaydettim ürünü aldığımı kanıtlamam için daha ne yapmam lazım B850 tomahawk anakart ve MPG P13 360mm sıvı soğutma almıştım başka msı ürünü alan arkadaşlar siz steam kodunu kaç günde...
  4. Brysf

Yardım Yeni sistemde fanların yönü nasıl olmalı

egzoz yap yukarıyı da alltan havayı alıp üste dışarı doğru verir daha ferah olur
  5. Brysf

Yardım Hazır sistemle aldığım sıfır ekran kartımın garanti etiketi yırtık.

Yok yok rahat ol sonuçta gidip ortadan ikiye falan kesilmemiş
  6. Brysf

Yardım Hazır sistemle aldığım sıfır ekran kartımın garanti etiketi yırtık.

O yırtıklıktan nolacak hocam ben de kesilmiş falan sandım hiçbirşey olmaz rahat ol
  7. Brysf

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

9070xt evet 5070 den daha güçlü ama bunu bile bile 5070 aldım her şey saf güç değil bence yazılım ve sorunsuzluk da önemli benim için 1080p de zaten işlemci ön planda olduğu için 5070 alabilirsiniz
  8. Brysf

1000 watt için Ups Önerisi

Topraklama olmazsa ups işe yaramıyor ama yine de siz ırdaki elektrikçilere bir sorun
  9. Brysf

Valla hiç ups de gerek yok aslında siz akım koruma alın benim aldığım modeli atiyim zaten psu da kaliteliyse hiçbirşey olmaz zaten elektrik kesintisi olmadığı sürece sorun yok elektrik kesildikten sonra psuyu kapatın fişi çekin tekrar elektrik geldiğinde fazla akım gelebilir asıl bilgisayara...
  10. Brysf

Almadım hocam topraklama işini de sordum 80 bin lira gibi bir fiyat çıktı elektrikçilerin hepsine sordum topraklama imkansız dedi bilgisayarı korumak için ne yapabilirim dedim akım koruma kullansan yeter dedi ben de şuan apc nin akım koruması var onu kullanıyorum eğer çok elektrik kesintisi...
  11. Brysf

Yardım 9070XT mi Alayım 5070 mi ?

Fiyat performans için evet ama sorunsuzluk olarak ?
  12. Brysf

İçimi okudunuz yani evet sorunlar düzeldi deniyor ama hala güven vermiyor amd ekran kartları
  13. Brysf

O çok büyük bir de siyah renk olması lazım ya
  14. Brysf

Hocam evet fps farkı fazla da şimdi fazla diye sorunlarla karşılaşmak istemiyorum hani 30fps az olsun ama sorunsuz olsun yani 9070xt bilmiyorım :( 1763037176 Peki en sorunsuz 9070xt modeli hangisi
  15. Brysf

Sistemimi topladım geriye ekran kartı kaldı sadece hemen almak istiyorum rtx5070 alsam nvidia olduğu için kafam rahat edecek daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım pek sıcak bakamıyorum ama 5070 den daha iyi olduğu için alasım geliyor sizce hangisini almalıyım ? 9070xt alırsam yazılımsal veya...
  16. Brysf

Çözüldü✓ MSI MAG B650 Tomahawk alınır mı?

gigabyte alma zaten şunu alabilirsin çok iyi modeldir https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b850-s-wifi6e-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html
  17. Brysf

Çözüldü✓ MSI MAG B650 Tomahawk alınır mı?

Alınır derdim de o paraya b850 var o yüzden b650 tomahawk alma
  18. Brysf

Elden ring gecikme sorunu

O hissiyatı ben de almıştım ilk oynadığımda sorun şu 60fps üstü oyunu oynayamıyorsun steamden lossless scaling alıp onunla oynarsan tüm gecikme gidiyor ve fps artıyor 60fps kilidi açılıyor
  19. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

o zaman 3+3+2 şeklinde ayırdım sorun olmaz değil mi 3 fan 0.51 amper yapıyor yani yarısı nerdeyse
  20. Brysf

Yardım Fanlar İçin Hub Gerekli Mi ?

3 argb girişi var üçe böleyim de bilemedim böyle de sağlıklı olacak mı hub alınca da çok dağınık olacak karar veremedim hub mı alsam böyle mi yapsam
Geri