Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Hepsiburada Rezaleti

İnşallah bir dönüş alırsınız böyle konuları o kadar uzatıyorlar kiii
  2. Y

🟢HİBRİT ARAÇLARA ÖTV İNDİRİMİ GELDİ!

Böyle haberler sayfalar var aslında ama çoğu güncellenmiyor veya güven uyandırmıyor ben engelli araç fiyatları 2026 sayfasından takip ediyorum gördüğüm kadarıyla her ay güncelleniyor ve bahsettiğiniz gibi hem marka hem indirimli fiyatı görebiliyorsunuz
  3. Y

Ups kargo neden bu kadar yavaş

Maalesef ups mağdurlarından biri de benim sanırsın yurt dışından getiriyorlar nedir bu kadar uzatmalarının sebebi bilmiyorum. İşin kötüsü trendyoldan bir şey aldığında kargo tercihi de yapamıyorsun ups denk geldiyse yandın bekle Allah bekle
  4. Y

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 8999 TL

Ya ben bunu aldım ve hiç memnun kalmadım benim aldığım modelde mi sıkıntı var yoksa marka mı genel olarak bu kadar sert ürünler tasarlıyor bilmiyorum ama bildiğin köy evlerindeki sedire oturuyor gibi hissettiriyor sırt kısmı da aynı sertlikte, bel desteğini de beğenmedim ve almış bulundum :(
  5. Y

Valorant için mousepad önerisi

Fikri olan var mı benim de ihtiyacım var masnın büyük bir kısmını kaplaması daha çok işime gelir
  6. Y

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

devam ediyor mu?
  7. Y

Kredi kartı alıyorum

Paran hesap kartındaysa limit vs. gerekmez ki senin ne kadar paran varsa hesabında o kadar harcama yapabilirsin. Ama eğer paranı bir fona veya başka bir yatırım aracına bağladıysan tabii ki hesap bakiyende görünmez, bu durumda kolay kredi kartı veren bankalar arasından bir seçim yapıp kredi...
  8. Y

İphone 13 pil sağlığı

bence biraz hızlı düşmüş ya benim de iphone 13 var 3. yılına girdi telefon pil sağlığı %86 ayrıca aktif olarak da kullanıyorum telefonu yani
  9. Y

ChatGPT Plus 1 Ay Bedava

bitti mi kampanya kaçıdım mı ya bende ücret görünüyor halen
  10. Y

Öneri Müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

airpodslar iyi ama bütçeyi aşıyor sanırım ona alternatif olarak samsungun kulak içi kulaklıkları çok iyi müzük konusunda gürültüyü de neredeyse sıfırı indiriyor
  11. Y

Gta 5 türkçe mod yardım

vay be ne çok oynardık kuzenlerle bir tane bilgisayarın başına toplanıp sırayla..
  12. Y

Sizce TOGG alınır mı? ?

Bende bayadır araştırıyorum taşıt kredisi faiz oranları almış başını gidiyor togg kredi kampanyası sayesinde faiz oranaları bir nebze düşük o yüzden kredi kullanılarak bir araba alınacaksa o kesinlikle togg olur abi
  13. Y

Videolarda İyi Görüntü İçin Işık Tavsiyesi

softbox en mantıklı çözüm ben sürekli bu şekilde youtube videosu çekiyorum
  14. Y

Kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim

yeni aldıysan bir süre kullanman gerekiyor limit artırmak için eğer işin acilse kolay kredi kartı veren bankalar üzerinden başvuru yapıp daha yüksek limitle en baştan alabilirsin bu daha kolay bir seçenek
  15. Y

IPhone'dan gelen resimlerde bozulma oluyor

bende de oldu ama çözümü yok whatsapptan da kaynaklı olabilir biz maille attık birbirimize
  16. Y

TOGG Almanya'da daha ucuz

Hesap hesap aynı hesap ya zaten TOGG kredi kampanyası sayesinde almayan kalmadı resmen bu konuda yapılacak tek bir iyiylik oalbilir o da ötvnin düşürülmesi
  17. Y

Yardım Hangi Klavye Daha İyi Yardım Edin

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonuhangi-klavye-daha-iyi-yardim-edin.118365910650574-Beast2BR752BHE2BPROBeast+R75+HE+PROURL']Beast R75 HE PRO[/H3]
  18. Y

Yardım Çocuğa Klavye lazım?

logi al rahat etttt.. vursan kırılmaz çarpsan kırılmaz ben su döktüm yanlışlıkla yine bir şey olmadı taş gibi
Geri