Arama sonuçları: *

1. E

Türk Telekom Fiber bağlantısı

Bu yanıt pek umut vermedi fakat dediğiniz yer ile benim dediğim yer aynı amaçla kullanılan yer ise gidip deneyeceğim :D
  2. E

O dediğiniz bina tahmin ettiğim yer ise hemen yan sokağımızda, tüm baz istasyonu burada yani o büyük antenler çanaklar o binaya kurulu, altında ise her zaman 1 tane Türk Telekom doblosu bekliyor, eskiden içeride işlem içinde ayrı ilgili kişiler varmiş fakat çevreden öğrendiğime göre kapanmış...
  3. E

Kendim detaylı araştırma sonucu genelde ilk müdürlüğüne dilekçe vermenin en faydalı yöntem olduğunu gördüm, fakat bulunduğum ilçe bir yarımada olduğu için Çanakkaleden çok kopuk ve uzak, 2 ayrı şehir gibiler bu yüzden size bir sorum olacak. E devlet üzerinden gönderir isem olur mu? Okuduğum...
  4. E

Çanakkalenin gelibolu ilçesinde ikamet etmekteyim. Geçen sene doğal gaz ile yakın süre içinde fiber altyapısı da getirilmeye başlamıştı, hatta bu fiber FTTH tipi yani gelişmiş bir fiberdi. Bütün sitelere, apartmanlara birkaç ayda bağlandı fakat gözlemlediğim kadarıyla müstakil evlerin hiç birine...
Geri