Arama sonuçları: *

1. Madive

Oyuncu koltuğu tekerlek tamiri

Selamlar, zurna dürüm parasına oyuncu koltuğu aldım. Modeli DXRacer prince l P132 kozmetiği çok iyi fakat tekerlek yuvalarından 2 tanesi kırık tekerlekleri tutmamakta bunları onarmanın bir yolu var mıdır tutabilecek sert bir plastik, yoksa yeni bir ayaklık mı almalıyım? Almam lazımsa uygun bir...
  2. Madive

Yardım Logitech Teknik servis

3. Madive

RS232 1701181344 Elimde yapılış şablonuna kadar bütün bilgiler var fakat lehim becerilerim yetmedi
  4. Madive

Soru bu işte bi iki elektrikçiye sordum ama uğraşamam dediler
  5. Madive

Gerçekten youtube'u alt üst ettim ama bi sonuca varamadım İstanbul içinde başka servis var mıdır acaba?
  6. Madive

Merhaba, Elimde Logitech marka driving force gt model direksiyon seti var fakat pedal kablosunun ucu koptu parçayı temin edip kendim denicektim ama beceremedim çok karışık geldi teknik servisi buldum( Penta) onlarda yapamicaklarını söylediler ben bunu nereye yaptırabilirim ürün hala cillop gibi...
  7. Madive

Yardım Bi bakarsan mutlu olurum

Herşeyi denedim hatta gidip ethernet kablosu değiştim ama tık yok son çözüm format mı? 1600763200 neyse o zaman ben bi format nasıl atılır konusu açiyim :D
  8. Madive

buda ekran görüntüsü
  9. Madive

Merhaba ben Emir bilgisayarım da otururken elektrikler gitti geldiğinde tekrar açtığım ama internet yoktu 1 haftaya yakındır youtube den izlemediğim video kalmadı lütfen yardımcı olun
  10. Madive

konuyla alakası yok ama önemli

Merhaba gören kişiler cevaplarsa çok memnun olurum olay şu 1aydır fln kasamı açmıyodum bugün açtım 5dk sonra ekran renkleri yamuldu kendini yeniden başlattı kara ekranda kaldı ne yapmalıyım(bilgisayar eski ddr2 kendisi)
  11. Madive

win 7 ultimate mi win 8.1 mi?

peki çok teşekkür ederim
  12. Madive

peki daha önceden 8.1 kullandınızmı? yoksa sistemim mi uymaz??
  13. Madive

arkadaşlar sistemim biraz çöp ve yavaşladı format atıcam ama işletim sistemini ne yapsam bilemedim şuan win7 ultimate kullanıyorum arkadaşım win 8.1 geçmemi önerdi hangisini yapiyim Sistemim: lga 775 anakart 3gb ram ati radeon 3400 series 2gb intel pentium dual core(tam model hatırlamıyorum...
  14. Madive

Öneri fiyat perfonmans kulaklık

Selam arkadaşlar 200tl mikrofonlu gaming kulaklık tavsiye edermisiniz? acil
  15. Madive

ddr3 sistem toplamama yardımcı olurmusun?

hocam benim pc yine traktör gibi çalışmaya başladı yarında yardımcı olmaya devam edermisiniz?
  16. Madive

peki bu nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-500-watt-psu-825625972/detay
  17. Madive

peki bu nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-fsp-saga2-500-818535898/detay
  18. Madive

evt kontrol ettim 250 o zmn 300 lük fsp alıyorum? 1590788269 bir tane buldum olurmu bu https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2.el-fsp-group-fsp300-61epn-300w-power-ucretsiz-kargo-825882775/detay
  19. Madive

250 diye biliyorum kasamdaki
  20. Madive

Önerdiğin marka varmı?
Geri