Arama sonuçları: *

1. L

Çözüldü✓ Biostar B650 x3d pro win11 flash hazırladım ama ne flashı görüyor ne de M2 ssdyi

Rufus kaynaklı problem Media creation ile yükledim oldu teşekkür ederim
  2. L

Çözüldü✓ Biostar B650 x3d pro win11 flash hazırladım ama ne flashı görüyor ne de M2 ssdyi

Yaptığımı düşünüyorum f9 Boot menüsünden seçiyorum usb'yi aynı ekrana atıyor birde öyle deneyeceğim içine güncel bios sürümü atmıştım ekstradan onun etkisi olur mu
  3. L

Ben USB rufus ile kurdum Windows'un kendi uygulaması ile kursam daha mı sağlıklı olur
  4. L

❌İndirim Bitti! Biostar B650M X3D PRO+ AM5 DDR5 Micro ATX Anakart GAMEGARAJ 4398TL

Yeni bir sistem aldım bu anakart var bir türlü Boot edemiyorum M2 ssdyi görmüyor biosta flash takıyorum format için sürekli bios ekranı gelip duruyor sen böyle bir problem yaşadınmı
  5. L

Biostar B650 x3d pro anakartını kullanıyorum fredos sistem win11 kuracağım ama ne flashı görüyor ne de M2 ssdleri sürekli bios ekranı geliyor kendi resetliyor bios sıfırladım yine aynı
  6. L

Çözüldü✓ Biostar Anakart biostan usb girişlerini devre dışı bıraktım açamıyorum

Teşekkür ederim dediğin gibi yaptım çözüldü
  7. L

Biostar b650 x3d pro modeli nerden bakabilirim olup olmadığına
  8. L

Biostar Anakart biostan usb girişlerini devre dışı bıraktım açamıyorum bilgisayar fredoss bios pilini sökmek için baktım ama bios pili yok anakartta lütfen yardımcı olun daha yeni aldım sistemi
Geri