ss de belirttiğim üzere lol yazısı geliyor ve sonra kapanıp riot clientde tekrardan oyna yazısı çıkıyor pc resetledim görev yöneticisinden oyunu kapatıp açtım yönetici olarak başlattım hiçbirisi olmadı dün bir şey yoktu birden bire bunu yaptı
direkt gameplay izleyip ilk dakikasına baktım yanlış görmüş olabilirim fakat hala sinematik sahnelerde inanılmaz bir kalite düşüşü yaşıyorum sanki çözünürlük ayarını düşürmüşüm gibi oluyor birde dediğiniz ayarları deneyeceğim
Dediğiniz ayarlarda oyunu açtım oyunda kasma donma yok 60 fps rahatca oynayabiliyorum fakat eskiden oynarken karşılaştığım bi sorunla tekrar karşılaştım ss de de göründüğü gibi ortam biraz bulanık gözüküyor izlediğim diğer videolarda mis gibi görünürken sanki sisli bir şekilde oynuyormuşum gibi...
Expedition 33 aldım oynamaya başlamadan önce ayarlar kısmından bilmediğim şeyleri öğrenmek istedim olabildiğince yüksek net görüntülerde oynamak istiyorum sistemimi belirteceğim yüksek ayarlarda kaldırır mı ve SS de gösterdiğim ölçekleme türü AMD FSR kare oluşturma AMD anti lag bu ayarlar ne...
ilk 5 saat hiçbir sorun yoktu aniden görüntüde bozulmalar oldu işte saç tellerinde kırılmalar etrafda kırılmalar meydana gelmeye başladı ss alamıyorum ss aldığımda alt taba atıyor fsr kenar yumuşatma falan kapalı ve keskinlik neredeyse full buna neden maruz kalıyorum
ssini attığı bu dosyalar ne oluyor silsem sıkıntı çıkar mı içlerini açınca boş metin belgesi çıkıyor azten 0kb olduğunu görebilirsiniz oyunlarımı indirdiğim klasörde çıktı torrent oyun da indiriyorum fakat güvendiğim siteden senelerdir indiriyorum
ben de a9+ baktım ama herkes aşırı kötülemiş şart olan bir şey değil şuan tablet dursun diye alıyorum yani işe yaramaz birşeyse gerek yok para vermeye ama iyi derseniz alacağım
teşekkür ederim
1764322780
bilmiyordum ram ddr4 ve anakartım A520M-K V2 ve galiba uyumlu değilmiş bu kadar kökten değişikliğe gidiceksem soğutucuyu da dahil ederim bir kaç ay sonra umarım önerebileceğiniz anakart ve sıvı soğutucu varsa sevinirim
[H3 id='Viper+v3+Pro+daha+iyidir+ama+bi+neri+yapcak+olursam+steelseries+mouselara+bakabilirsin+ben+ok+memnunum']Viper v3 Pro daha iyidir ama bi öneri yapıcak olursam steelseries mouselara bakabilirsin ben çok memnunum[/H3]
bütcemi çok yukarı çekmek istemiyorum 7500f için bi sıvı soğutucu ne kadar onu da bilmiyorum ancak elimde amd ryzen 5 5500 var ve onunla gelen soğutucu da var yeni ekran kartına darboğaz yaptığı için 7500f e geçmek istiyorum bu soğutucuyu 7500f de kullanabilir miyim?