Arama sonuçları: *

1. -oflu-

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

Sipariş geçtim, bakalım gelir mi? Çocuklara çalışma masası olur.
  2. -oflu-

Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 49tl ( Plus ile kargo bedava)

Fiyatı yüksek puanı iyi, şimdi kaliteli mi oldu?
  3. -oflu-

❌İndirim Bitti! KOMİLİ 5 LT ZEYTİN YAĞI 653 Tl (iptal gelebilir)

Satıcı bütün tuşlara basmış
  4. -oflu-

TP-Link RE300 | Wi-Fi 5 Menzil Genişletici | AC1200 Mbps 699₺(HB-TY- Amazon)

https://chromewebstore.google.com/detail/yaniyo-amazon-türkiye-fiy/ojadbpkncdmcbfoemmibabemeeieonjm
  5. -oflu-

TP-Link RE300 | Wi-Fi 5 Menzil Genişletici | AC1200 Mbps 699₺(HB-TY- Amazon)

Piyasanın bayağı altında satılıyor. İhtiyacı olan olur belki. HB de isterseniz yanına 51tl gibi bir fiyata ürün ekleyerek 3 taksitle de alabilirsiniz. TY = https://www.trendyol.com/tp-link/re300-ac1200-mesh-menzil-genisletici-1200m-1200mbps-3yil-uretici-garantili-p-31863576 HB=...
  6. -oflu-

Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi. Bunu almamın asıl nedeni bazen farklı alanlarda lazım oluyor, kamera veya farklı işlerde lazım oluyor. Hiç olmadı geçen 200tl ye aldığımız aynı marka powerbanklar var onları şarj ederiz. Ama fiyata bakarak...
  7. -oflu-

https://www.trendyol.com/dexim/25w-ac-sarj-cihazi-type-c-p-1092156270
  8. -oflu-

🔥İndirim Trendyol 2000/200₺ İndirim Kuponu

Yok bayağı durdu bu sefer, alacak olsa alırdım, bana erken attılar, hatta iki gündür bildirimler erken geliyor, ama alacak şey yok, sanırım biliyorlar bunu şey geçiyorlar.
  9. -oflu-

🔥İndirim Trendyol 2000/200₺ İndirim Kuponu

Dun gece geldi bu, alacak bir şey yoktu , öyle bakakaldım, gitti :)
  10. -oflu-

🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 140TL, 60W 122 TL🔥

Önemli olan devamlılığı sağlamlığı, ilk aşamada yüksek güç iyi ama devamında ne olur o önemli. Birde hızı ölçmek için böyle ufak şeylere gerek yok. Akıllı wifi prizle de ölçülüyor. Şarj ederken anlık çektiği enerjiye bakarak net ölçüm yapabilirsiniz.
  11. -oflu-

🔥İndirim Havit E336C Kablolu Kulaklık 99 TL

2 Ten çektim, geçen siyahı atmışlardı ama yorumdan dolayı almamıştım, şimdilik beyazını alayım dedim, eğer birinde sesi beğenmezsek diğerini iade ederiz. Bazen yorumcular 1-2b lik kulaklıklarla kıyaslıyorlar. Fazla bir beklentimiz yok sağlıklı telefon görüşmesi olsun yeter. Normalde BT kulaklık var.
  12. -oflu-

Thermalright Assassin X 120 720TL

Evet, öyle. ben şu modeli takip ediyorum, ama alttaki derece gösteren modelde hevesimde var. Bakalım uyguna yakalarsam alacağız birini.
  13. -oflu-

Thermalright Assassin X 120 720TL

Başlığa tam modelini yazarsan iyi olur, bu isimler birçok ürünü var firmanın. [H3 id='Thermalright+Assassin+X+120+Refined+SE+ARGB+White+TL-C12CW-S']Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB White TL-C12CW-S[/H3]
  14. -oflu-

🔥İndirim Havit E336C Type-C Kablolu Kulak İçi Kulaklık 99TL

Pek kullanıcı deneyimi yok, olan da bu
  15. -oflu-

🔥İndirim LENOVO M210 MOUSE 299₺

Optik olması kötü oldu. Ben mauspad kullanmadığım için doğrudan masada bunlar sapıtıyor.
  16. -oflu-

🔥İndirim ASUS TUF GAMING B850M-PLUS 9.014 TL

B760 dd4 modelini aldım yakın zamanda, gerçekten çok sağlam bir kart. ışıklı uyarı sistemi de var, açılmama durumunda hangi parçada sıkıntı olduğunu gösteren ışık sistemi var. Ayrıca bol usb ve typ c çıkışıda var, güzel anakart.
  17. -oflu-

❌İndirim Bitti! SUBTEC GM-105P Işıklı Beyaz Mouse 29 TL

Ben aldım bundan bugün ama özelliklerde 3 buton diyor, resimde yan tuşlarda var. Eğer yan tuş yoksa geri yollarım.
  18. -oflu-

SAMSUNG A 36 8/256 15899 TL

Bu modellere hafıza kartı takılmıyor bilginiz olsun. Ama serisinde 45w destekleyen bir model. OIS var
  19. -oflu-

🔥İndirim Amazon 10.000 TL'ye 1.000 TL İndirim Kodu

İnsafa gelmeye başlamış, ama yinede çok iyi diyemeyiz, ty 10 bine 2000 veriyor, tabi yakalamak mesela ama oransal olarak çok fazla değil
Geri