Arama sonuçları: *

1. -oflu-

❌İndirim Bitti! Sinbo SSM-2594 1000W Izgara ve Tost Makinesi 86TL

Aceleden adresi yanlış yazdık, gelirse bir şekilde alırız da gelirmi?
  2. -oflu-

❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

O kanallardan ürün alan nadirdir, çünkü zırt pırt herşeyi paylaşıyorlar zaten. Refden gelir gelsin. Ben birkaç kanalı takip ediyorum, ama anlık bildirimle girmeme rağmen yakalayamıyorum.
  3. -oflu-

❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

Çoktan bitmişti
  4. -oflu-

🔥İndirim HIKSEMI Future NVME GEN4 2TB 7450/6750 MB/s Hız M.2 PCIE 4.0 DRAMSİZ 9999 TL

Fiyat çok avantajlı değil gibi. En azından sistem için olmazsa olmaz bir disk değil. İkinci slotu yakalayabilirsem sağlam bi 4tb ile doldurmayı düşünüyorum. Arşiv diski olacağı için marka önemli değil.
  5. -oflu-

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

Sanırım vatanpc diyorki ram ile bunları bağladım şimdi ne dayarsam dayayayım alırlar. 😂
  6. -oflu-

🔥İndirim JBL Quantum Streamtalk Kablolu Gaming Mikrofon Siyah 2374 TL

2500tl mi :eek: Tam olarak ne yapıyor, çevirmenlik mi?
  7. -oflu-

🔥İndirim Pazarama 200TL Alt Limitsiz Kupon Plusta Geçerli Oda Aylık 1TL

Yandex aı de, pazarama 200 kodunu seçenlerin gözleri yaşlı :D Yıllık premium seçenler yaşadı, ikisi bir arada.
  8. -oflu-

🔥İndirim Samsung Galaxy A57 8/256 GB | 31 bin TL

Amiral gemisi al o fiyatlara daha iyi.
  9. -oflu-

🔥İndirim Sharge Powerbanklerde %20 İndirim!

Ben çok uyguna olmadıkça almıyorum artık. orta halli birçok model var, 22 ve30w lık 10 bin ve 20 binlik modellerim var. Eğer 45w lık 10 ve 20 binlik yakalarsam uyguna o zaman bakacağım.
  10. -oflu-

🔥İndirim Sharge Powerbanklerde %20 İndirim!

Ev powerbank doldu. Biri patlarsa diğerleriyle birlikte havai fişek gösterisi olacak en sonunda. Şakası bir yanda da şöyle yüksek hızda güçlü bir ürün düşmedi bir türlü.
  11. -oflu-

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Vatan daha önce 2 kere yaptı ve hepsini yolladı.
  12. -oflu-

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Biraz kestireyim dedim yine kaçırmışım, geçenlerde 12 de yattım, 12:10 da indirim olmuş. Diğerini de kaçırmışım. Sanırım vatanpc nin ramları bana nasip olmayacak. Halbuki program 06:06 da bildirim vermiş. :cry:
  13. -oflu-

N11 uzun süre alışveriş yapmamışlara özel 750 TL ye 250 TL indirim

Ben n11 den alışveriş yapmaya korkar oldum. Kafalarına göre hesap kapatıyorlar. Bir keresinde taksit ve kupon denemesi yaparken ödeme adımına birçok kez girip geri döndüm. Sonraki gün hesabı kapattılar. Sordum güvenlik sebebi ile diyorlar, dedim sorun yok ben yaptım. Olsun açamıyoruz demişlerdi...
  14. -oflu-

❌İndirim Bitti! Western Digital Blue SN5000 4tb ssd 16k

hem kc3000 hemde 4tb , hemde 10 bin tl. Hemide 9 taksit. Üste para mı bekliyordun anlamadım valla 😂
  15. -oflu-

🔥İndirim Logitech G Pro X Superlight 2 5.628,70 TL

Bu niye bu kadar pahalı, diğerlerinden farkı ne acaba? Pek albenisi yok, görüntüsü yok.
  16. -oflu-

❌İndirim Bitti! Western Digital Blue SN5000 4tb ssd 16k

Bitmiş çoktan 2tb hdd de sorun çıkmış, yedek 2 tane 1tb hdd de de sorun çıktı. Arşivi düzeltmeye çalışıyorum, aslında çok iyi olabilirdi ama nasip, arşivlik sağlam bir disk lazım.
  17. -oflu-

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Üyelerine Özel: 400TL ve üstüne 150TL kupon

Biraz ayrıntı versen iyi olurdu
  18. -oflu-

❌İndirim Bitti! Auhma Ahv-02 Kablosuz Araç Içi Süpürge Mor 664TL

Bende daha önceden almıştım, şöyle diyeyim, çekimi iyi ama aparatı ile maalesef çok etkili değil. Yani araçta iş görmez. benim asıl amacım yüzeysel temizliği yaparım ama asıl olarak üfleme özelliğini kullanırım ki birçok yerde kullandım gayet güçlü üflüyor, pc fanlarını tamamen temizledi...
Geri