Arama sonuçları: *

1. 2x8 16gb RGB XPG RAM + B450 Aorus Elite ATX anakart + Ryzen5 3600 + Tower Soğutucu DEPOLAMA YOK

Question by '{name}' in classified ad '2x8 16gb RGB XPG RAM + B450 Aorus Elite ATX anakart + Ryzen5 3600 + Tower Soğutucu DEPOLAMA YOK'

Öncelikle anakrt ve işlemci ne kadar olur ve de nerede oturuyorsunuz ben Konya merkezde oturuyorum
  2. Rx6600 veya rx7600 alınır

Takas Rx6600 veya rx7600 alınır

Konya'da oturuyorum elimde kutulu rx580 nitro + ekran kartı var yüksekletmek istiyorum 2K da her oyunu rahat oynatsın yeter benim için AMD Nvidia önemli deil ama lutfen GTX serisi sormayın beyaz varsa çok iyi olur
  3. SAPPHİRE PULSE RX5700

Question by '{name}' in classified ad 'SAPPHİRE PULSE RX5700'

Merhaba Konya'da oturuyorum elimde kutulu rx580nitro + ekran kartı var takas düşünür müsünüz
  4. Rx590 Nitro +
    Closed

Alınır Rx590 Nitro +

Sıfırdan setup dizecegim ekran kartına bütçem 5000 TL. Beyaz ekran kartları da olur Anakart işlemci ram teklifleri bakarım
  5. O

3pin add RGB kablo ve VGA kablo

Kasanın fanlarını kumanda ile kontrol edebilmek için VDG kabloyu nereye takabilirim
  6. O

Allah razı olsun abi o kafama takilmisti birde bu kasanın fan hubu sayesinde fanların argb lerini kumanda ile kontrol edebiliyormusuz ama ben VDG takamadigim için heralde kontrol edemedim o VDG yi nereye nasıl takabilirim ki 1762602065 Birde kasanın 2 fanı daha var soktum sıvı soğutmanin...
  7. O

Fanlar dönüyor kasanın fan hubundan çıktı o kablo
  8. O

VDG kablo bu işte
  9. O

(XGaming V920 Micro Atx Gaming Case /50W 80+Bronze - Xgaming black). kasama (Gametech Hydra 240 MM AMD / Intel Uyumlu islemci Sivi Sogutma Sistemi + intel) Kasanin fan hubu var birde RGB hub aldım hep sıvı soğutma hemde kasanın RGB lerini baglayabilmek icin. Sıvı soğutmanin fanlarinda hem...
Geri