Arama sonuçları: *

1. SultanQQ

🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

Sadece israyilli çocukları seviyordum ama dikkat edeceğim buna teşekkürler. Bir de yanlışlık ss alıp duruyorsunuz dikkat edebilirsen.
  2. SultanQQ

🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

Hiç bu büyük oyunu görmemiştim fikrim değişti
  3. SultanQQ

Sizce Benmi Yalnış Düşünüyorum ?

Arkadaş zaten bize bir şey diyor ya hani İyi kıvırman da güzel en azından rahatsız oluyorsun ağzından çıktıktan sonra
  4. SultanQQ

İşte adama bunu anlatamadık. Tersten okudun herhalde konuyu.
  5. SultanQQ

Neyin açıklamasını yapıyorsun ya? Ben ilişkisi olanlara kirli demedim olmayanlara temiz dedim diyorsun. Biz senin ne dediğini biliyoruz zaten. Bunu tartışmıyoruz ki. Haksız mıyım diye bir konu açtığında aşırı haksız olduğunu söylüyoruz sadece aynen abim çok iyisin mi diyebiliyoruz? Demek ki...
  6. SultanQQ

Hocam ilişki geçmişi olmayan temiz kadına katılmıyoruz işte biz de nesini anlamadın? Bu sana göre yanlış değilse de bize göre yanlış. Bir tek siz mi düşünce özgürlüğüne sahipsiniz?
  7. SultanQQ

Sen çok yanlış anladın bence. Hem konuyu bunun şikayeti üzerine açıp hem bu kadar hakaret eden bir insan düşüncesi apaçık ortada. Bir şey yazıyor sonra yok başka bir şeyden öyle dedim diyor. Dilinde bir peoblem olması lazım eğer bu arkadaş bu tarz insanlardan rahatsız olmuyorsa. Çünkü her...
  8. SultanQQ

Senle konuşmuyoruz zaten elemandan bahsediyorum. Neden insanlara böyle diyorsun diyoruz ahlaklısını istiyorum diyor bunun ahlakla ilgisi yok diyoruz temiz kadın istiyorum diyor. Cübbeli bile böyle konuşmuyordur.
  9. SultanQQ

Hayır öyle biriyle evleneceksin diyen birini görmedim konuda. Neden lisede sevgilisi olmamış kadına temiz kadın diyorsun diyoruz. Hiç mi insan içine karışmadınız? Siz zaten kendi kafanızda istediğiniz şeyi yaşayabilirsiniz ama bana şunu mu söylüyorsunuz? İş arkadaşımla sohbet ederken mesela...
  10. SultanQQ

Uyanıklık yapan biri yok daha söylediğinin arkasında duramayan biri var. Eski sevgiliyle ilgili bir konu açıyorsun ahlaksızlıktan "temiz kadın"dan bahsediyorsun. Kimseye bir şey demedim diyorsun. Ahlak zaten genel geçer doğrular değil biliyorsun değil mi? Kendi kişisel görüşünün olduğu bir...
  11. SultanQQ

Kutuma geri giriyorum hemen temiz kalmak için
  12. SultanQQ

Yakalandık. Pis pis kakalayacaktım kendimi birine
  13. SultanQQ

Kusacağım artık n'olur dur
  14. SultanQQ

Çözemedi onu
  15. SultanQQ

Tamamdır böyle cümleler kurmadıysan zaten kadınlar istediği gibi sevgilileriyle takılabilir şu an. Bundan rahatsız olmuyorsun anladığım kadarıyla eşinin de exlerinin olması sıkıntı değilse haklısın konuşacak bir şey yok ben saçmalamışım.
  16. SultanQQ

Kardeşim sana insanlar neden kadının başkasıyla görüşmemiş olmasını istemiyorsun derken sen cevap olarak "ben sadece ahlaklı birini arıyorum" dersen bunu demiş oluyorsun. Tarikatçı gibi yargılanacaksın tabii ki ne olmasını bekliyorsun? Kadınların sevgilisi olmasın ailesi birisine versin diyen...
  17. SultanQQ

Cloud III sizi eşcinsel yapıyor!

Testo azlığı östrojen yüksekliği öyle bir şey değil Akasya Durağı bölümü değil bu. Eşcinselliğin bundan kaynaklandığını söyleyen bir araştırma varsa who'ya ulaştıralım dünya birbirini yiyip durmasın. Bedenin erkeksi veya kadınsı reaksiyon vermesinin yönelimle hiçbir ilgisi yok. Söylediğin...
  18. SultanQQ

Ya kardeşim zaten tartışmıyorum aksi fikir belirtince illa tartışmış olmak gerekmiyor ama halka açık yerde gelip sevgilisi olmuş insanlara ahlaksız yazıp hakaret etmiş olursan karşılığını almaya da hazır olmalısın. Adamın kafaya göre senin de kız kardeşin, annen ya da forumun yarısınınkiler...
Geri