Arama sonuçları: *

1. SultanQQ

Yukleme fazi, 10gr creatine sorun yaratir mi

Zaten içiyorsun. Önceden araştırman lazımdı. Hayır sorun yaratmaz. 10gr'ın olumsuz bir etkisi yok. Ama yükleme yapmayı da gereksiz buluyorum. Onun yerine günlük düzenli al.
  2. SultanQQ

Ehliyet yazılı sınav

Kasman lazım kendini kalmak için.
  3. SultanQQ

Yazılıma yeni başlıyorum sizce laptop olarak ne almalıyım?

Profesyonel olarak lazım değilse macbook alabilirsin. Alanın belliyse yine ona göre değişebilir. Webte microsoft teknolojileri yaygın. Uyum sorunu yaşayabilirsin. M4 air gayet güzel gider. Aşırı hafif geliyor bana normal iş istasyonlarından sonra. Şarj sıkıntısı yok. Kabloyu yanına almadan...
  4. SultanQQ

Yazılıma yeni başlıyorum sizce laptop olarak ne almalıyım?

Web app yapacaksan 10k'lık laptop da işini görür.
  5. SultanQQ

Kalça ve bacaklar nasıl eritilir?

Düzenine devam et. Squat vb işe yaramaz. Genel kilon düşüyorsa dokunma.
  6. SultanQQ

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

"Kilo mu vereyim kas mı alayım diye" mi soruyorsun? 300-400 kalori fazlalık yeter sana.
  7. SultanQQ

Yağ Oranı Ölçen Tartı Önerisi

Tartısını kıskandım.
  8. SultanQQ

Okumayıp engellemiştin unutmuşsun hocam.
  9. SultanQQ

Hata payı konuşmuyoruz ki. Adam yağ oranı gidişatını takip etmek istiyormuş. Bunu göstermediğini söylüyorum. Yani kendisinin anlatmaya çalıştığı şey %20 çıkarsa 17 de olsa 25 de olsa önemli değil diyor sadece %20 çıktığında 2 hafta sonra %19 ölçtüğünde cut'ta olduğunu anlamak istiyor. Bu kadar...
  10. SultanQQ

Eminim öyle olmuştur.
  11. SultanQQ

Hayır tutarlı yağ oranını ölçek istediğini bunun için öneri istediğini yazmışsın. Ben de ölçmediğini söylüyorum. Çünkü tam olarak bu cihazların tasarım amacı bu. Tam istemediğin şeyden bahsediyorlar. 2lt su içerek yağ oranındaki sapmayı görebilirsin. Bu tartılarda akım vücudunu dolaşmaz bile en...
  12. SultanQQ

Hayır hesaplaması mümkün değildir. Scanden sonra bu cihazlardaki sonuçlarına bakarak hiçbir tutarlılık olmadığını görebilirsin. Yani en azından iş hakkında bilgin yoksa direkt 2 sonucu karşılaştırabilirsin diye düşünüyorum.
  13. SultanQQ

Yardım Merhaba yazılım öğrenmek istiyorum

Rica ederim. Bölüm olarak pek parlak değil durum. Dışardan yazılımcı olması da mümkün lâkin piyasa bölüm mezunlarıyla bile aşırı doymuş durumda. 10 sene öncesi olsa elektrik elektronikci 2 tane python dersiyle yazılımcı oluyordu. Yani meslek olarak düşünüyorsan düzgün bir okulda yazılım...
  14. SultanQQ

Yazılımcıyım çünkü :D Sağ ol yine de. Şimdi senin durumun yaygın olan giriş süreci zaten. Destek almaya takılma. Ben şu an mesela işim gereği bir projeye bakıyorum. Nerdeyse 10 yıldır işin içindeyim. 2. monitörde tüm ai agentlar açık :) Developer'san sabab uyanıp pc başına geçince yaptığın işin...
  15. SultanQQ

Önemli değil diye bir şey yok. Koskoca frontend-backend sektörünü düşünürsek (belki tüm yazılımın %75'i ülkede) her font-endci html css'e hakim olur zaten. Benim html kullanmadığım gün olmuyor neredeyse. Frontcu bile değilim. Ama senin gördüğün şeyler daha girişidir. Css'i dümdüz yazmak...
  16. SultanQQ

Adidas krampon bedeni

Onun yerine ölçsene santimini.
  17. SultanQQ

Uygulama spamlayarak. Ama temelin yoksa herhangi bir dil ile algoritmayı ve güncel web frameworklerinden birini öğren. Ücretli bir şey kullanmana gerek yok. Youtube video serisi de olur. Kim hoşuna giderse. Döngü,değişken, class, interface cart curt temel keywordlere hakim ol. Ondan sonra hiçbir...
  18. SultanQQ

Yardım Yeni pc kurdum bios ekranı geldi ne yapmam gerekiyor?

Anakartının sayfasından.
  19. SultanQQ

TOKİ bir ev iki kişi başvurabilir mi

Velayetin varsa geçersiz olur muhtemelen. Karı-kocada da öyle çünkü.
  20. SultanQQ

%10lar 15ler güldürmeyin arkadaşlar. 2 bile denmiş yok artık dexa'yı yakalım o zaman ne gerek var. Hocam bu tartılar yağ oranını göstermez. Böyle bir şey mümkün değil. Sadece kütle oranını çıkarabiliyor. O yüzden takip etmesi mantıklı bir şey değil. Derini ölçmek bile daha fazla yol gösterici...
Geri