Arama sonuçları: *

1. E

ASUS TUF VG27AQML5A hakkında meraklarım vb.

internette nadiren görüyorum incelemelerini o kadar yaygın değil yeni çıktığı için sanırım hayırlı olsun hocam bakalım yarın gelecek benimki de
  2. E

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

hazır adı geçiyorken havitin Gamenote KB904L almayı planlıyorum iyi midir ?
  3. E

20.00 da bir daha varmış hocam dene şansını
  4. E

14 bine hepsiburadadan aldım hocam daha da düşeceğini düşünmediğim için, ha 13 bine falan düşse üzülmem zaten, 10 bin olacağını da düşünmüyorum
  5. E

❌İndirim Bitti! North Bayou NB-F80 17-30" Monitör Tutucu Vesa Monitör Standı - 1.059 ₺ 🔥

ha normal fiyatı da 3000 lira falan değil 200 lira daha pahalı yani :) tavsiye eder misiniz kullanıyor musunuz ?
  6. E

Yardım Kara Cuma monitör fiyatı düşüş tahmini

asusun 4k'lık monitöründe akakçe'nin fiyat tahmini, 16k civarı idi, 18.300₺ olmuş minimum. Benim alacağım monitör de bu monitör, bu monitör de yükselecek diye korkuyorum, kara cumada bu monitör indirimli hale gelse minimum kaç bandına kadar düşer sizin tahminlerinize göre ?
  7. E

upppp
  8. E

kara cuma ayağına bekliyoruz bakalım ama fiyatı artarsa yıkılırım
  9. E

Arkadaşlar merhaba, gayet hatırı sayılır bir süre araştırmadan sonra Asus VG27AQML5A model monitörde karar kıldım. Laptoptan bağlanacağım monitöre, normalde hertzi daha düşük ve fiyatı daha uygun Asus TUF, AOC Q27G4ZR vb. marka monitörler vardı ama hdmi 2.0 desteklerinin olmamasından ötürü...
Geri