Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Evet dediğiniz gibi, "rec " Ayrıca dediğinizi yaptım ama bir işe yaramadı, yine devam ediyor. Bir de arada bir wi-fi bağlantısı kesiliyor, o an bir şey izlersem tabii o da kesiliyor, neden yapıyor onu da bulamadım :confused:
  2. K

Amazonda da 40k dan satışa girmiş... https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FXV1WZ1Z?th=1
  3. K

65" 40k ya HB de satışta... https://www.hepsiburada.com/nextstar-ye-65idwg11-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-miniled-tv-p-HBCV0000APEFQ8
  4. K

Yeni versiyon 65" satışta... fiyat : 53K Yenileme Hızı (Gerçek)100/120/144 Hz https://www.hepsiburada.com/nextstar-ye-65idwp14-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-miniled-tv-p-HBCV0000CZBITW?magaza=Next https://www.epey.com/televizyon/next-ye-65idwp14.html
  5. K

aplikasyonlardan film vs. izlerken, bir süre sonra ekran koruma otomatik devreye giriyor. her defasında kumandadan bir tuşa basmak gerekiyor, sinir edici. ekran korumanın daha uzun zaman sonra devreye girmesini sağlamak veya tamamen kapatmak gibi bir ayar bulamadım. gören/bilen var mı?
  6. K

Konu içinde bir arkadaş paylaşmıştı ama altını üstüne getirdim bulamadım. TV nin servis menüsüne nasıl giriliyordu?
  7. K

Servis işi bögesel, kimi yerde, kayıt yapıldıktan 10-15 dakika sonra gelen de var. Kimi de sizin servis gibi sinir edeni de var. Neyse, keyif sizin, para sizin, hayırlısı olsun sizin için...
  8. K

Paylaştığım videoyu, servise de gönderdim, Kayıt açıldı...
  9. K

Bence yanlış yaparsınız, sonrasında bu fiyatlara bulma şansınız olmayacak...
  10. K

TV dün kuruldu @Discrew in paylaştığı video ile denedim, epey bir ses geliyor. Aşağı linki koydum. Sanırım buna da sünger konacak, Başvuyu WhatsApp üzerinden mi yapıyoruz? https://uploadnow.io/f/J7MsYw1
  11. K

Kurulum için aşağıdaki Whatsup numarasına bilgilerinizi girip kurulum talep ettiğinizi söylerseniz, kayıt açılıyor. Ben de 44 lü numarayı aradım 30 dakika bekledim açan olmadı. Aşağıdaki numaradan işlem yaptım. 0 505 185 09 42
  12. K

Bu sohbet kısmı bende hep hata veriyor nedense...
  13. K

Süreç nasıl işledi kısaca yazarsanız sevinirim....
  14. K

Benim kutuda da taşıma bantlarının olduğu yerlerde yırtıklar varmış, ş.dışında olduğumdan daha göremedim. Umarım TV sağlamdır da, iadeydi yeni siparişti uğraşmak zorunda kalmam...
  15. K

Bende iade etmek istemiyorum açıkçası, inşallah sorun çıkmaz da bu süreç sıkıntısız kapanır.
  16. K

Benim TV kargonun dükkanda bekliyor, kargocuyla konuştuğumda, kutunun taşıma bantlarının olduğu yerde yırtılma olmuş, ama sorun olmaz, Amazon sıkıntı olması durumunda değişim yapar dedi. Ben biraz kıllandım, bana, isterseniz görüntülü gösteririm kargoyu, zaten biz de tutanak tutuyoruz dedi. Ne...
  17. K

Şu taktıkları şeyleri, takılmış haliyle görebilen/fotosunu çekebilen var mı? Varsa paylaşırsa çok makbule geçecek. Ş.dışında olduğum için TV kargonun ofisinde teslim edilmeyi bekliyor 3 gündür. TVyi alıp kurdurduktan sonra bu işi kendim halledeceğim... ( 11 kasım siparişi olduğu için aynı seri...
  18. K

TV nin arkasındaki vidaların üstünde açılıp açılmadığını gösteren bir boya-etiket vs. var mı? Böyle bir şey yoksa, fotolardan nereye takıldığını gördüğümüze göre elinden iş gelenler ( benim gibi :) ) kendimiz bile takabiliriz sanki??
  19. K

Konu ilk mesajı sizde olduğu için size yazıyorum, sayfalar içinde farklı teknik veriler, videolar, fotolar var, onları ilk mesaj kopyalasanız, soranlara da ilk mesajı adres göstersek iyi olmaz mıydı?
Geri