Arama sonuçları: *

1. D

1500₺ klavye önerisi

istediğim gibi sessiz değil
  2. D

1500₺ klavye önerisi

mümkünse 1500 ü geçmeyecek klavye önerir misiniz? sessiz olursa harika olur pek anlamadığım için konu açtım. valorant cs vs. oynuyorum
  3. D

ÜCRETSİZ WEB SİTESİ KURMAK

infinityfree yi kullanabilrsin uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
  4. D

🔥İndirim Ücretsiz 5GB İnternet Tüm Operatörler

olmadı türkcell 1767206550 1gb app uygulamasına giriş yapmak gerekiyormuş giriş yaptım direkt uygulamada 5000freebyte verdi
  5. D

800tl kulaklık önerisi

Havit Gamenote H2002D nasıl bilginiz varmı?
  6. D

800tl kulaklık önerisi

3 ürün arasında kaldım. 2'si Rampage. Birisi şu: https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-h2037d-rgb-gaming-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-3-5mm-jack-pm-HBC00005LDZM9?magaza=TechAway Diğeri şu...
  7. D

Windows 11'de Valorant Açılmıyor, Nasıl Çözülür?

riot client üzerinden başlat bazı kişilerde oluyor o sorun bendede var riot client üzerinden açılıyor tek
  8. D

800tl kulaklık önerisi

Elimde maksimum 800 TL bütçe var. Kulaklığım bozulduğu için bilgisayarımda kullanmak üzere kulak üstü bir kulaklık almak istiyorum. Genelde Valorant vb. oyunlar oynuyorum (tabii ki müzik de önemli). Önerileriniz nelerdir?
  9. D

3500TL civarı monitör önerisi

Ana monitörüm olacak Valorant CS tarzı oyunları çok oynayan biriyim ghosting ne kadar az olursa o kadar iyi olur araştırdım ve 4 montör buldum ama emin olamadım sizlere danışmak istedim. 1. MSI 23.8" Pro MP242a 1920 X 1080 (FHD) 16:9 flat IPS 100Hz 1ms Adaptive Sync monitör. 2.Lenovo Legion...
Geri