Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! HEPSİBURADA 1000TL KUPON ALT LİMİTİ 1001TL 🔥🔥

niye daha öncekiler az da olsa yenileniyordu
  2. J

🔥İndirim 3.999₺ AOC 24″ 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f240ff-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30373?srsltid=AfmBOorOAJ38gAp5TB3CXrWX_i0dhC3LSEIlJInt2E2phtbX3h7_ZA-H arkadaşlar buna ne diyorsunuz? eğer bu moniötür internet kafelerdeki yapay hissettriren renksiz...
  3. J

Çözüldü✓ James Donkey monitor alınır mı

reis modelleri banada atar mısın açamıyorumda
  4. J

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

reis bende oluyordu sonra usb yi çıkardım type c yi bilgisayara taktım sorun çözüldü. bir dene bence
  5. J

Game booster GB-24F240ff vs AOC 24G42e

GameBooster GB-24F240FF 0,5 ms AOC 24G42E 24″ 180 Hz 0,5ms Arkadaşlar game booster monitör indirimde 4300TL olmuş. Bende ASUS VG2471a (165Hz VA) monitör var ve bu alacağım monitörü ana monitörüm yapmak istiyorum. Geçen hafta AOC 3600 TL'ye indirim ile satıldı ama bana şu anki 4000 TL fiyatıyla...
  6. J

🔥İndirim Gamebooster 23.8” 240Hz 0.5ms 4399 TL

geçen 3600 e geliyordu ama bilemiyorum. 300 tl daha verir 240 hz monitör almış olurum.Bu bana daha mantıklı geldi
  7. J

ingilizce nasıl reis çinceden geçmeye değermi :D
  8. J

reis bende bi ses patlaması sorunu oluştu, bikaç kişide daha oluşmuş burda böyle dc de arkadaşla konuşurken oluyordu. bende type c yi bilgisayara taktım düzeldi birdaha yaşamadım. Bir an kronık olup olmadığını düşündüm ama dedğildir bence. birde mod değiştirdiğimizde konuşan ablayı...
  9. J

kronik olduğunu sanmıyorum çok ender oluyor ayrıca büyütülecek birşeyde deği bence
  10. J

3 bin tl ye klavye önerisi

aulaf75 var bende gayet iyi bir klavye bence. tabi eğer daha profesyonel takılmak ıstıyorsan mad60 fut60 mad68 gibi klavyelere bakmanı öneririm rapid trigger da var onlarda. ama eğer klavye olsun yeter günlük kullanım ve normal oyun deneyimi olsun diyorsan aula f75 fazlasıyla yeter bence. ama...
  11. J

ben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardı 1763067842 reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değil
  12. J

valla çin ekibine tam uydu bence :D kulaklığada bayıldım gerçekten aşırı rahat ve beni kablo derdinden kurtardı @freygasm reis bizi haberdar ettiğin için çok teşekkürler
  13. J

tamamdır reis çok sağol yanıt için bende sipariş ettim beyazını. normalde amazondan 3k ya barracuda x almıştım ama çok kronik sorunu olduğunu görünce iptal edip bunu aldım umarım iyi yapmışımdır. daha iyi dediler
  14. J

reis eğer idefixten aldıysan sorumu cevaplarmısın? 3 kez sordum cevap veren yok. kendi sitesinde 2 yıl garanti var ya, idefixten alınca da onlan birlikte mi geliyor?
  15. J

hayırlı olsun reis güle güle kullan 1762720469 fikri olan kimse yokmu
  16. J

merhaba beyler bu idefixte kendi sitesinde olan 2 yıl garanti varmı? öünkü kendi sitesinde 2 yıl garanti gösteriyor ama idefixte bir şey yazmıyor
Geri