Arama sonuçları: *

1. C

Arac sogukken gogusten gelen ses pırrr sesi ne olabilir

Sorun bu siyah bariyerlerin yerinden kayması ve arac sogukken boruların birbirine değmesiymiş çok şükür. Usta ne diye oynadiysa bunlarla... kolayca kayip giden bir şey de değil.
  2. C

Trigeri bir ay önce degistirmistim aslinda ve gece 5-6 derece soğukta arabayi calistirdigimda hic bu ses yoktu dusuk ihtimal olsa da aklimda bulunsun teşekkür ederim
  3. C

V kayisi mi triger mi
  4. C

Arkadaşlar araç soğukken göğüs kismindan pirrrr diye bir ses gelmeye başladı. Daha önce hic duymamistim bu sesi. Gecen klima gazi ve yagi yenilettirdim, ertesi sabah bu ses çıktı. Hava sogukken yani sabah hava 6 dereceyken falan duyuyorum, okula gidiyorum park ediyorum, oglen calistirdigimda bu...
  5. C

1.2 Tsi Aracımın Klimasından Tuhaf Sesler Geliyor Yardım

Kayisa iki üç kere bakildi hocam
  6. C

Böyle kullansam kitler mi acaba bazen bu kadar yüksek sesli çalışmıyor. Mesela uxun yol yapinca oluyor bu ses 1763288088 Disardaki rulmanin degismedigini soyleyenler olmuştu bana galiba her aracin değişmiyor
  7. C

Vw Polo 2014 1.2 Tsi Klimayı açtıktan 30dk sonra uğultu oluşuyor. Motorun sesi degisiyor. Bazen gacur gucur surtunme sesleri de geliyor. Bazense gelmiyor. Klimayı kapatir kapatmaz her sey normale dönüyor. Ses kaydini içeren YouTube videosunu aşağıya bıraktım orda gacur gucur sesler de var. Bu...
Geri