Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

bunların en iyisi boosterdı beyaz stick piyasadan kaldırdılar
  2. D

🔥İndirim Moen sarjlı Turbo masa fanı 350TL

bunlar tam ne işe yarıyor anlamadım
  3. D

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

wireless klavye düşüyor mu buraya
  4. D

7800X3D Mi 9700X mi?

9700x 9070xt kombosu ile memnunum. bende yeni topladım baya araştırdım özellikle 2k ve üstünde 9700x ile 7800x3d arasında fark yok yer yer 9700x öne geçiyor. Aradaki fiyat farkına değmez. 9700x bir de bunu 65 w tüketerek yapıyor. Zen 5 ve yeni seri olmasıda avantaj. 7800x3d de iyi işlemci ama...
  5. D

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

mchose x9 ve bunun arasında kaldım hangisini seçsem bilemedim. x9 stoklara ne zaman gelir bellide değil. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-space-one-anc-kulak-ustu-fiyati,341717930.html
  6. D

AMD RADEON RX 9070 XT NİTRO PLUS sistem topladım onaylimmi ?

kaliteli 850w psu seç forumda tier list var bütçene uygunu seçebilirsin. anakart b850 olsun tavsiyem asus tuf gaming b850 işlemci ve kart mükemmel seçim şuan kullanıyorum muazzam ikili. ram konusunda indirimleri takip et cl30-38 arası 6000 mhz birşeyi al ssd baya çöp okuma ve yazma hızı...
  7. D

Rufus ile hazırlanan Flash'ın geriye kalan alanı kullanılabilir mi?

rufus ile windowsu yazdır zaten yazdırmadan önce formatlıyor, daha sonra istediğin neyi atacaksan flasha atabilirsin, gene de yeni klasör oluştur ona at flashın ana sayfasında.
  8. D

9700x ve 9070xt için Anakart Önerisi

aynı cpu ve gpu var asus tuf b850 aldım memmunum. mtx için tuf b850m versiyonu var tavsiye ederim. dediğin fiyatlara indirimli düşmüştü.
  9. D

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

hocam dediğin kulaklık çok güzel ve premium duruyor listeye aldım. bu fiyat altında önerin var mı idarelik. kulak üstüde olur.
  10. D

🔥İndirim Akvaryum kasa isteyenlere Asus a31 plus 4468₺

foto iyi çıkmadı hocam ya tel iyi çekmiyor
  11. D

🔥İndirim Akvaryum kasa isteyenlere Asus a31 plus 4468₺

bende kullanıyorum güzel kasa hocam sen alt bölüme ekstra fan ekledin mi soğutmaya katkısı oluyor mu @owerlord1211
  12. D

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

fazla kodu olan varsa özelden yazabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
  13. D

Çözüldü✓ Shappire Pure Pin Bağlantısı Doğru mu Takıldı?

çok teşekkürler hocam dediğiniz gibi 12 pin işe yaramıyor benim kartta hiç takmadım. psuyu araştırarak aldım inş sıkıntı çıkarmaz. aşırı pimpiriklilik var hocam ilk kez topladım birde hata yapmayım diye çok uğraştım teşekkürler hocam.
  14. D

@Captain Barbossa @AGUMBA hocam size zahmet gene yardımınız lazım.
  15. D

Fsp vita gm 850w güç kaynağım var bunun pcie girişine 2 adet ekran kartına giden soketi bağladım. güç kaynağından tekli bağlamayın diyorlardı. Fotoda görüldüğü gibi bağlantı yaptım 2 tane ayrı kablonun 8li pini boşta kaldı bu kafama takıldı sıkıntı yaratır mı? Altta boşta duran 8li pin. ekran...
  16. D

Çözüldü✓ Hava Soğutucuyu Hangisine Takacam Tek O Kaldı?

daha iyisi sizin olsun hocam tşk
  17. D

çok saolun, valla acaip zormuş pc toplama, ilk kez topladım baya vaktimi aldı :kekw:
  18. D

iki ayrı fan çıkışı var ama thermalright birleştirici ile teke düşürmüş altta kalana takıyorum hocam. rgb de teke düşüyor onuda 5v olana takıyorum.
  19. D

sistem topluyorum en son hava soğutucu kaldım anakartımda cpu out/cpu fan yazan yerin yanında 2 tane giriş var hangisine takacam. peerles assasin 120 se modeli soğutucum fanları tek girişte birleşiyor onu anakartımdaki yere takmak kaldı. argb kablolarıda öyle onuda anakartın sağ altına doğru...
  20. D

VIEWSONIC 2K GAMING MONITOR -%21 İndirim 7549 TL

tayfun hocam koori kaliteli demişti listeye aldım fiyatları zaten aynı yorumuna göre alacağım birini. videoyu izleyim tşk.
Geri