Arama sonuçları: *

1. Nutrega

🔥İndirim Samsung Galaxy A36 8/256GB - 15.499TL

2k farkla (kupon puan vs ile) honor 400 aldım. bunu görsem düşünebilirdim. sırf 6 yıl güncellemesi yüzünden.
  2. Nutrega

Ultrabook arayanlara, en mantıklı f/p ürünler

O tarz bir aksiyon için windows gerekli olabiliyor. Ama üniversiteler artık o tarz programlar için linsans sağlıyor. Üniversite cimrilik etmediyse toplu anlaşmayla daha uyguna lisans alıyor zaten. Hocalar ve öğrenciler için. Bizim burada macbook kullananlar var. emülatörle windows kurmuşlar...
  3. Nutrega

Hocam bende bu işlerin uzmanı değilim. Ama nereye baktıysam CUDA bir noktadan sonra gerekli gibi duruyor. İlk başlarda ihtiyacınız olmayabilir. Ya da sizin kullanacağınz teknik yöntem CUDA'ya ihtiyac duymayabilir. Ama bu işler ileride ciddilecek ise benm anladığım bir noktadan sonra illa GPU...
  4. Nutrega

Yapay zekaya girişeceksen Nvidia ekran kartı şart gibi. Hani AMD kart bile olmaz. Bütün kütüphaneler CUDA etrafında yazılmış durumda. Ultrabook ile GPU gerektirmeyen işler yaparsın anca. İşlemci Yapay zeka eğitmede yetersiz. Ultrabook değil normal notebook bak. Ben kendi durumumda bu durumu...
  5. Nutrega

Siz intel iletince bende sadece intel'le kıyasladım. 255h ile. ama hepsini kıyaslayınca yine mantıksız geliyor. AI 7 350-->255H farkı yaklaşık 6000 puan. bunun için vivobook yerine thinkbook alsanız 2-3 bin tl fark veriyorsunuz. ama 255H-->285H farkı 4000 puan ve neredeyse 10 bin fark var. O...
  6. Nutrega

farketmedim hocam. Ben sadece nethouse satıyor diye biliryom. 1762850025 fiyat artışına kıyasla manktıklı gelmedi. işlemci kıyasında aralarında az fark gibi duruyor. 1762850288 Ben m1 air kullandım. 13 inç. çok rahat taşınabilir. ama durumlardan dolayı windows'a geçmem gerekiyor. Aynı konforu...
  7. Nutrega

Günlerdir bakıyorum. ben seçimimi yaptım. ilgilenen varsa diye liste bırakıyorum. Az önce HB'de indirimden bir tane kaptım. takip edin belki tekrar gelir. Trendyol: Asus Vivobook S14, 24GB tümleşik, 512SSD, Ryzen AI 7 350, 3K OLED 38,999TL Hepsiburada: Asus Vivobook S14, 24GB tümleşik, 512SSD...
Geri