Arama sonuçları: *

1. mahmuttanN

Acana mı orijen kedi mamasımı hangisi alınmalı

Kedi sahipleri beni anlar, mamanın bittiğini genelde son anda fark ederiz. Dün tam mama kabını dolduracakken paketin dibini gördüm. Hemen Trendyol'dan hızlı teslimatlı bir satıcıdan sipariş geçtim. Dün sipariş verdim bugün işe gitmeden kargocu zili çaldı. Zamanında teslimat konusunda gerçekten...
  2. mahmuttanN

Gaz kelebeği Temizliği sonrası

eşim çok muzdarip bu durumdan.
  3. mahmuttanN

Tavuk pilav nasıl saklanmalı

bi gün yaşadığın yerde dışarıya çık böyle iyi dükkanların olduğu bi lokasyona git örneğin Eminönü - İstanbul, buradaki dükkanlarda koku yapmayan çok güzel saklama kapları var.
  4. mahmuttanN

Haşlanmış yumurta yeme sorunsalı

burnu tıka at direkt ağza azcık çiğne yut.
  5. mahmuttanN

10. sınıfım okula hiç gitmedim

Lise hayatım boyunca devamsızlık sorunum oldu hep. Aslında okulu sevmemek veya gitmek istememek gibi bir durum değilde daha çok motivasyon eksikliği, lisenin boş ortamı vs gibi sebepler sayabilirim. Yüzlerce kez babam gelip devamsızlığı sildirdi hiç de kalmadım. Hatta 10. sınıfın sonunda...
  6. mahmuttanN

Shopier den özel baskılı bir sweat aldım hala gelmedi

ya bana soracak olursanız her ne olursa olsun fiziksel alışveriş dışında çok fazla alışveriş yapmamaya özen gösterin.
  7. mahmuttanN

Oyun dünyasının en güzel karakteri

çok net lara croft ya
  8. mahmuttanN

Sizce bu durum şansmı?

gerçekten şanssız bir durummuş, geçmişler olsun.
  9. mahmuttanN

Yurt Dışından Figür Almak hakkında bilmeniz gereken her şey

Aslında böyle mini figürlere ilgim var ama Türkiyede istediklerimi bulmak veya pahalı olmayanını bulmak oldukça zor. Tam böyle bir şey düşünüyordum girişmemek gerektiğini anladım, geçmiş olsun.
  10. mahmuttanN

Önemli haber 😭😭😭😭

R.I.P
  11. mahmuttanN

Parfüm Önerisi Erkek 6k

abimde gentleman diye bir parfüm var deneyebilirsin
  12. mahmuttanN

Arkadaş ile flört arasında sıkışıp kalmak

en kötüsü allah kolaylık versin.
Geri