Arama sonuçları: *

1. emresoydann

Yardım Çetinkaya Siparişim 2 Haftadır KARGOYA VERİLMEDİ!

İnternetten alışveriş bence bir lüks değil artık zorunlu bir ihtiyaç. Çalışan bir insan olarak benim mağaza gezecek ne vaktim var ne de enerjim. Kıyafetten tutun da deterjana, kitaba, kahveye kadar her ihtiyacımı Trendyol'dan karşılıyorum. Hem zamanında teslimat yapılıyor hem de aradığım her...
  2. emresoydann

Evde spor yaparken nasıl bir program izlenmelidir?

evde spor yapma işi cidden sağlıklı bir iş değil dostlar.
  3. emresoydann

Hiç bir konuda iyi değilim.

kendin için farklı hobiler deneyebilirisin. Örneğin lego yapmak, resim çizmek ne bileyim belki başka bir şey. Ama burada önemli olan şey denediğin ilk şeyde başarısız olsan bile bırakmamak. Bir şeye yetenekli olmaktansa kendini meşgul edeceğin bir hobi bulmak iyi olabilir.
  4. emresoydann

SIFIRDAN YAZILIM ÖĞRENMEK MÜMKÜNMÜ ?

İstedikten sonra sıfırdan her şey öğrenilir ama önemli olan öğrendiklerini hayatın içerisinde uygulayabilmek, doğru adımlar atabilmek.
  5. emresoydann

Protein tozu sindirim sorunu

İçerisindeki etken maddelerden birine veyahut aromalı iste bu tozlar içlerinden birine vücudun alerjik reaksiyon veriyor olabilir. Bence bi kan değerlerine ardından da bi alerji testi olman senin için yararlı olabilir.
  6. emresoydann

Evde kedi beslemek??

Hayvanları çok sevsem de evde bir hayvan beslemek konusunda biraz çekinceli yaklaşıyorum. Özellikle aile ile yaşıyorsanız evcil hayvanın verebileceği en ufak bir zarar bile aileniz tarafından suçlanmanıza yol açabilir.
  7. emresoydann

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tuttu, alttaki bu sene hayatından asla çıkmayacağını düşündüğü birini kaybetti
  8. emresoydann

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Ya bizde küçükken gidilen misafirliklerde evin bizden büyük oğlunun bilgisayarına hayran hayran bakıp utana sıkıla annemize benide oynatsın demiştik o yüzden bu konuda biraz garip hissediyorum. Yani ne kadar küçük ve bilgisayarda ne oynamak istiyor diye çözdükten sonra izin verebilirim bu duruma.
  9. emresoydann

Lisede atp ve amp ne farkı var

amp tamamen olduğu bölümdeki mesleğe uyum ve işci yetiştirmeye yöneliktir atp ise rahattır stajını bile doğru düzgün yapmaz yks kasmaya çalışır ondada hiçbir şey yapamazlar
  10. emresoydann

Arkadaş ile flört arasında sıkışıp kalmak

Bu gibi durumlarda ilk tanışıldığı andan itibaren çizginizi net bir şekilde çekin. Karşıdaki kişiyle arkadaş mı olmak istiyorsunuz yoksa daha fazlası mı karar verin ve ona göre hareket edin.
Geri