Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

Tek olayı taksitli olması bazı parçalar kaliteli değil kampanya ile daha iyi toplanır sistem motanjlıda gelmiyor artık siz montaj yapıyorsunuz tek tek toplasınıda aynı ben vatandan 1 hafta önce 5060ti 16gb ekran kartlı sistemi 37.5k aldım ona göre karşılaştırma yapın o zamanda bu sistemler aynı...
  2. T

F/P oyuncu koltuk önerisi

Arkadaşlar sistemi topladım bütçeme uygun koltuk önerisi yapar mısınız
  3. T

❌İndirim Bitti! R5 7500F - RTX 5070 OEM Paket 43.911 TL

Hocam basit toplaması rahat birleştirirsin 7500f işe alacak olanlar sistemde yazmıyor ama vatan stok soğutucu gönderiyor bilginiz olsun ben aldım yakın zamanda
  4. T

❌İndirim Bitti! 7500F RTX 5060 32GB RAM 35.849,77TL

Evet ben özelleştirme ile 7500f 16gb 5060ti 37e aldım vatandan sistemde efsane
  5. T

Bu Değerler normal mi ?

İlk defa yaptım kenara taşmasın diye
  6. T

Bu Değerler normal mi ?

Kendim montajını yaptım değerler resimdeki gibi yorumlar mısınız
  7. T

Mavi Ekran Yeni sistem testleri için tavsiye

Arkadaşlar sıfırdan pc kendim topladım sorunsuz kurulumuna yaptım performans testler için ekran kartı işlemci sıcaklık değerleri bunları test için hangi uygulamar kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  8. T

Yardım LAPTOP ARIZA SORUN İÇİN YARDIM

asus tuf gaming f15 (i5 10300h gtx1660ti 16gb ram 3200mhz olması lazım 256ssd tb hdd). sorun diğer oyunlarda da yaşanıyor. az önce zula oynarken yaşadım mesela. termal macunu en son 2 sene öncr değişti. bir de bu şekilde donduğu zaman bilgisayar hiçbir komuta yanıt vermiyor. güç tuşuna basılı...
  9. T

Yardım LAPTOP ARIZA SORUN İÇİN YARDIM

i5 10300h gtx 1660ti 16gb ram 256ssd 1 tb hdd laptop cs go oynarken donuyor ekran git gel yapıyor hiç bir tuş çalışmıyor sıcaklık resimdeki gibi sorun nedir yaşan oldu mu yardımcı olur musunuz
  10. T

🔥İndirim Lenovo Legion R24S 23,8" IPS 1 Ms 144 Hz Gaming Monitör 2999₺

Monitörde G-sync teknolojisi var mı araştırdım göremedim bilgisi olan var mı birde g-sync teknoloji monitör için çok önemli mi ilk defa alıcam
  11. T

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

[H3 id='thermalrigmt++enermax+amd+kule+tipi+soutucu'] thermalrigmt , enermax amd kule tipi soğutucu[/H3]
  12. T

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCU YARDIM

İşlemci sıcaklığı kaç alıyorsun
  13. T

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCU YARDIM

7500f işlemciye uygun fiyat performans soğutucu Kasam;Fazeon f16
  14. T

🔥İndirim 3.799₺ Hepsiburada Gamepower Lunis L10 165Hz 24"

evet ya kullanan yok mu f/p monitör mü
  15. T

40.000 TL Bütçeyle PC Önerisi

Vatandan oem sistemlerden 5060ti 16gb versiyonunu düştü 35k anakart ve ssd özelleştirmesi ile 37k aldım fiyat olarak 5060 16gb en iyi fiyattı sistelere baktığında vatandan takip edip kovala derim bende senin bütçelerdeydim baya takip ettim
  16. T

Çözüldü✓ MONİTÖR ÖNERİLERİ 4.500 TL BÜTÇE

Kaça aldınız
  17. T

Hocam 24g42e mantıklı gibi fiyat olarak
  18. T

Öneri Tavsiye F/P GAMİNG SET ÖNERİSİ

Max 3k bütçeli klavye mouse kulaklık tavsiye edebileceğiniz gaming set var mı
  19. T

Hocam benimde bütçe aynı hangisine karar verdiniz
  20. T

Game Garaj hazır sistemlerden hangisini almalıyım.

Hocam vatanın sistemlerinden 35k 5060 16gb versiyonu aldım bugün bütçen oysa bence vatandan kovala stok tekrar gelirse onu almak daha mantıklı bunların ekran kartı 8gb ayrıca ramları de kötü
Geri