Arama sonuçları: *

• Users: Yusu4
  • Order by date
  1. Y

ATK A9 ULTİMATE NASILDIR ?

Benim için optik olması ve bataryası önemli çünkü elimde vgn dragonfly f1 pro max var kablosuz olmasına rağmen ben kablolu kullanıyorum bataryası sarj tutmuyor bir daha böyle bir problemle uğraşmak istemiyorum. 1773319428 ikisininde aynı diye biliyorum ama 54L15
  2. Y

Nedeni öğrenebilir miyim atkanın bataryası 800 mahken bunun 500 mah saat konusunda Bunun batarya süresi az değilmi diğerinin 800 saat felan diyor çok arada kaldım
  3. Y

Arkadaşlar merhaba ürünün kronik bir sorunu var mı ? Önerilerinize açığım
  4. Y

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Arkadaşlar oyun film günlük kullanım için eq ayarı atar mısınız ve mikrofonun yazılımından önerdiğiniz ayarlar var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  5. Y

Arkadaşlar kulaklığın stok pedleri kötü mü ondan mı geçtiniz yeni pedlere.
  6. Y

Arkadaşlar kulaklığın varsayılan biçimini neden değiştiremiyoruz aynısı mikrofon içinde geçerli
  7. Y

Bir arkadaş daha yazmış bende de oluyor arada umarım kronik değildir kulaklık
  8. Y

Arkadaşlar şarjım uygulamada %90 gösteriyor kapatıyorum uygulamayı açıyorum %100 gösteriyor sebebi nedir. Kulaklığın mikrofon yerine başka bir mikrofon taksak örnek hyperx cloud 3 ün mikrofonunu çalışır mı ?
  9. Y

Arkadaşlar kulaklığın uyku modu var mı pc yi kapattıktan sonra sürekli yan tuştan kapatmak bataryaya zarar vermez mi
Geri