Arama sonuçları: *

• Users: milk0
  • Order by date
  1. M

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

şarjdayken kullanılamıyor mu bu kabloyla bağlayınca soundcard mode diyor şarj oluyo ama olurken ses falan gelmiyo çözemedim
  2. M

Acer eMachines klavye alınır mı?

Bu dönemde çok fazla kişi aula olsun yok kablosuz hotswap vb. klavyeler öneriyor biliyorum ama benim hicbi zaman ilgimi cekmedi o tarz hotswap, manyetik switch klavyeler falan ben klasik mekanik klavye arıyorum tasarımı çok beğendim bu klavye alınır mı sizce internette hakkında hiçbir şey...
  3. M

Şarjı %100müş ya uygulaması biraz bozuk sanırım kapatıp açınca kulaklığı düzeldi
  4. M

arkadaşlar çok aptalca bi soru gibi gelicek ama kulaklığı kabloyla pcye bağlamak şarj olması için yeterli değil mi? bataryam %20'deydi dün gece kabloyla pcye bağladım sabaha kadar takılı kaldı çıkardım yine %20 :D şarj olup olmadığını uygulamadan kontrol edemiyorum çünkü kabloyla bağlayınca...
  5. M

Benim kulaklığın uyku moduna girmeme sorunu bios ayarlarını sıfırlayıp pc'ye format attıktan sonra çözüldü ilerde aynı sorunla karşılaşan olursa bilgisi olsun
  6. M

Bahsettigin ERP modu benim biosta kapalıymış ilk defa duymuştum bunu açtım ben de. Güç seçenekleri de bu şekilde. Bu arada usb dongle'ı pcden cikarttiktan sonra kulaklık bi 15-20 dakika sonra kapanıyor yani sanırım benim usb portları veya biosla ilgili falan bi sorun olabilir. Bu şekilde...
  7. M

Cevaplar için teşekkürler bi türlü kulaklığı uyku moduna sokamadığım için (ve uyku moduna girdiğine şahit olduğum tek anın dongle ve kulaklık firmware güncellemelerinden önce olduğunu gördüğüm için) böyle bi kanıya varmıştım demek ki yanlışmış. Sebebini ben de bilmiyorum destekten gelen yanıtı...
  8. M

Kulaklık firmware güncellemesinden önce kutudan çıkan ilk haliyle kullanılmadığı zaman şarj tasarrufu için uyku moduna giriyordu pcye tekrar geldiğimde güç tuşuyla açmam gerekiyordu firmware güncellemesinden sonra kulaklığın komutları falan İngilizce oldu ama uyku moduna girmiyor hiçbir şekilde...
  9. M

sizin firmware lar güncel mi hocam bir de komutlar ingilizce mi geliyor mikrofon on/off gibi yoksa çince mi
  10. M

hayır sadece windows açıktı atıyorum 1 saat sonra zaten pc uyku moduna giriyor kendiliğinden sabah kalktığımda ekran kapalıydı ama kulaklık çalışıyordu. bu arada ilk gün bi yere kadar gitmiştim uyku moduna girmişti kulaklık onu deneyimledim ama sonradan uykuya girmemeye başladı anlamadım işte...
  11. M

Mchose X9 idle (sleep) moduna girmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor bilen var mı? Bilgisayarımın güç modu 45 dkda ekranın kapanıp uyku moduna geçecek şeklinde ayarlı ama sabah kalktığımda X9 hala çalışıyordu yani sleep moduna girmemiş şarjdan tasarruf için
  12. M

❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Telefonda sevmediğim tek şey çok fazla bloatware var ve bazı sistem "reklamlarını" kapatmak mümkün değil. Çok can sıkıyor mu hayır ama mesela telefon ana ekranında sağa kaydırdığımda Google Keşfet yerine HiAssistant diye saçma sapan reklam/bloatware uygulaması çıkıyor ve bu bir sistem...
  13. M

Pembe X9'umun 2. günündeyim malzeme kalitesi, ses kalitesi, şarj kalitesi, konforu, pc uygulaması, kutu içeriği ve açılış hissiyatı kısaca her şeyiyle üst düzey kulaklık. Bi kulaklıktan ne kadar memnun olunabilirse o kadar memnunum gözünüz kapalı alabilirsiniz.
  14. M

Pembiş X9'u almış bulunmaktayım Corsair Void Wireless'ın 3 saatlik batarya süresinden bıkmıştım her gün şarja takmak zorunda kalıyordum. Yalnız çoğu Çin menşeili wireless kulaklıkta olmayan belli süre kullanılmayınca bataryayı korumak için kendini kapattığını hem burada mesajlardan hem izlediğim...
Geri