Arama sonuçları: *

1. R

5-6 bin TL'ye klavye önerisi

Merhabalar, yeni bir klavye alacağım. Eski klavyem çift basma ya da basmama sorunu yaşıyorum, bu yazıyı yazarken bile cebelleşiyorum. Kısaca şu klavye hoşuma gitti: AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA almalı mıyım? Yoksa biraz daha bütçe artırıp SteelSeries Apex Pro TKL Wireless mı alayım? Veya başka...
  2. R

Steelseries nova pro alınır mı?

Jetkilik’le aramda problem vardı artcis pro almıştım ordan değişim olmuştu gene sorunlu olunca iade ettim 37 gün sonra iade ettiler parayı
  3. R

İncehesapda 11 düşmüştü galiba yanlış hatırlamıyorsam 1763192081 Bunlar ürünü stoktan çekeceğine fiyatı aşağı çekiyorlar anlamadım.
  4. R

Ürün geldi mi? Elinize veya kullanınca geri bildiriminizi merak ediyorum. Bugün baktım, 12999 düşmüş.
  5. R

bir kaç gün daha bekleyeceğim galiba.
  6. R

trendyol da satıcısı vatan beyaz hali fiyatı düşmüştü ama bende aynı şekilde kirlenir diye almak istemiyorum link...
  7. R

bu kötü oldu işte illaki gelir stok ama aynı fiyat olur mu? bilemedim.
  8. R

Teşekkürler, biraz daha bekleyip öyle alacağım. benim için 11-12k bandına düşse yeterli.
  9. R

PC,PS5 ve telefon da kullanacağım. 1762940798 kulaklıktan memnun musun?
  10. R

Evet, bundan 2 ay önce Artcis pro aldım. Onda dip ses vardı, iade ettim. Şimdi yeni kasasını alacağım, bunda yok diyorlar ama teknoloji işi şans işi.
  11. R

evet onları biliyorum pc versiyonunu almam lazım benim kullanımıma en uygun o
  12. R

bu ay düşerse çok iyi olur kulaklık dün tamamen bozuldu ses filan gitti. Bu ay alamazsam zaten zamlı fiyatlı almak zorunda kalacağım.
  13. R

Wireless versiyonu değil mi? Akakçe den baktığımda tahmini olarak 15 gün içinde 12750 düşübilir diyor haziranda 11 bin görmüş
  14. R

Ne zaman düştü o fiyata?
  15. R

Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi nova pro alacağım 2-3 aydır bekliyorum ve fiyatı amazonda 13860₺ düştü alınır mı? Normalde direkt alıcaktım ama ucuz bir miktar değil fiyatına değiyor mu? Şu an kulaklığım yok 8-9 ay önce corsair elite rgb 2 yıl kullanmamın ardından kırıldı kronik...
Geri