Arama sonuçları: *

• Users: scout
  • Order by date
  1. scout

Çözüldü✓ 4000TL Mouse Önerisi

Atk a9 ultimate
  2. scout

Yardım Gamesir supernova vs atk battle axe pro

Reisim sen bilgilisin sana guvendim aldim kargo parasi ile 3.5 k ya aldim gelicek
  3. scout

Bu Laptop 2. elde bu kadar eder mi ?

1yil temiz kullandiysa fazla degil bi bakimlari duzeldi yapildiysa manyak f/p
  4. scout

Bu Laptop 2. elde bu kadar eder mi ?

Ne kadar kullanmis laptop cok cok iyi az kullanilmis ise
  5. scout

Tamam reisim cok sağol 1771001660 Tamam hocam çok sagolun
  6. scout

@Diavelin
  7. scout

Agalar gamesir supernova 3250 lira amazonda butce 3.5 k 4 k ya çıkmaz cyclone 2 alamam iki secenek arasinda kaldım gamesir supernova alcaktim ama gecikme fazla diyorlar biri aydinlatirsa sevinirim atk da 3 k
  8. scout

Yardım Klavye Attack shark x82 he pro mu vgn neon 75 mi

Arkadaşlar fiyatlari ayni hangisi daha iyi acil yazarmisiniz lütfen linkleri asagida bide hangisi neden daha iyi onuda belirtin lutfen sagolun simdiden Vgn neon 75 https://meyergaming.com/vgn-neon-75-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch Atttack shark x82 he pro...
  9. scout

🔥İndirim EPİC KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Ah bi %20 olaymış
  10. scout

Yardım Atk Battle axe pro stick drifti sorunu

Bende almayi düşünüyordum ama daha once hic duymadim bunlar zaten hall effectli degilmi drift ne alaka
  11. scout

45 Bin Tl Oyuncu Laptopu Önerisi

Loq anakart yanimiyormu bu modelde arastir eger yakmiyorsa al güzel firsat islemcisi iyi ram 24 bu piyadada nimet ekrani idare eder ekran karti 100 w oda iyi dedigim gibu anakart yaniyormu yine bir bak
  12. scout

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Hocam arkadasin attigi pxn Alınır mı? bu 3 k ya kadar cikar butce ama 3 k yi gecmez yoksa atk battle axe promu alayim yaa baska oneriniz varsa
  13. scout

Alınır mı? ? Bu butcede daha iyisi varmidir
  14. scout

3 K para var hocam gamesir supernoca 3.7 k olunca onu almaj istemedim bu 3.3 k olan Alınır mı?
  15. scout

Öneri 3k bandında wireless gaming mouse önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse#qvCkSt6JOzg Parasını hak eden bir mouse 800 mah batarya nordic 54l15 mcu paw3950 ultra sensör ve 53 gram ağırlığında sahip atk SwiftLight optical switch kullaniyor buda gayet iyi ve yazılimida guzel logi superlight 2 ile tipatip...
  16. scout

Sistemim ne kadar eder?

Kasa için 25 ile 30 arasindaki teklifler makul bence monitöru bilmiyorum
  17. scout

35-40 CİVARI AMD SİSTEM ÖNERİSİ

R5 5600 intel b580
  18. scout

İlk kez bilgisayar topluyorum birkaç sorum var (9700x ve 9060xt 16gb?)

Ramlerde 2x8 daha iyi fps verir ama ugrastirir hic gerek yok 1x 16 al sonra 16 daha alirsin paran oldugun zaman
Geri