Arama sonuçları: *

1. B

da sistem 2 özelleştirmesi

Sahşen ben tercih etmem,çünkü ısınma problemi var. EVO modeliyle kıyaslarsak sıcaklık değerleri 15-20 arası değişiklik gösterebiliyo 5700XT .
  2. B

O iki ekran kartından bence 5600XT tercih etmelisin diye düşünüyorum.
  3. B

Sistem de stok gelen RX 5600XT EVO modelidir. Yani soğutma anlamın da ekran kartı daha da iyileştirilmiştir.Özelleştirme de yer alan RX5700 XT "EVO" değildir ve yenilenmemiş bir ekran kartıdır,bildiğim kadarıyla da ısınma sorunu vardır.Özelleştirme de bulunan RX5700XT yi tavsiye etmem.
  4. B

DA sistemi satın alamıyorum

Sadece mağazasından yapılıyor diye biliyorum.
  5. B

DA SİSTEM 2'nin Fiyatı Birazdan Düşecek

Yaklaşık 30 dakika önce ; CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa Stok halde veriliyodu ve fiyat 5.899 du diye hatırlıyorum.Yanlış mı farkettim ?
  6. B

İtopyanın Mağazası

Haftanın her günü açık mı, yarın gitmeyi planlıyorum.
  7. B

Sipariş Etme

Arkadaşlar hazır bir sistem de kullanılan RAM'ı istememe şansım var mı ? O sistemde ki RAM'ı istemiyorum.Sipariş verirken böyle bi şansımız var mı ?
  8. B

Eksik Sipariş Etmek

Arkadaşlar hazır bir sistem de kullanılan RAM'ı istememe şansım var mı ? O sistemde ki RAM'ı istemiyorum.Sipariş verirken böyle bi şansımız var mı ?
  9. B

DA-2 Sistem Hakkında

Ben gidip kendim almak istiyorum.Yanlış anlatmış da olabilirim ama mesela sitede RTX yükseltmesi yok.Ben mağazaya gittiğim de DA-2 sistemin de RX değil de RTX yapabilirmiyim ? Bunu sormak istemiştim
  10. B

DA-2 Sistem Hakkında

Yani normal de sitedekiler dışında da yükseltme yapabiliyorum değil mi ?
  11. B

DA-2 Sistem Hakkında

Sistemi almayı planlıyorum.Ancak ekran kartı için yükseltme yapmak istediğim de 5700XT eski TUF olarak gözüküyor ve PSU için 650W öneriliyor.İtopya'nın kendi mağazasın da istediğimiz şekil de yükseltebiliyor muyuz ? Yoksa sadece sitede yükseltme seçenekleri kadarmı ?
  12. B

8000 TL Bütçeye Sistem Önerisi?

Öncelikle herkese selamlar. Yakın zaman da bir sistem toplayacağım , bütçem 7000-8000 arası içinde mümkünse RTX2070 olmasını istiyorum. Sizin fikirlerinizle bu kendi fikrim de değişebilir. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.
  13. B

Radeon Ekran Kartı Hakkında

Bununla arasın da f/p fark yaratmıycak RTX ekran kartı varmı peki ?
  14. B

Radeon Ekran Kartı Hakkında

5700 XT'nin avantajı veya dezavantajları nelerdir? Diğr kartlara göre tercih edilir mi?
Top Bottom