Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ GameBooster G918 Fire Storm Yazılım Sorununa Çözüm

su anda calisan bi tanenin linki var mi? attiklarinizdan iki tanesi silinmis de.
  2. B

Arctis Nova 7 vs G Pro x

Hocam bugün g pro x aldım fakat kablosuzda dongleı takınca eşleşme yapmasına rağmen ses vermiyor acaba bi ayarı yapmayı falan mı unuttum ya da şarj meseleesi falan mı var? aynısını yaşadıysanız yardım edebilir misiniz
  3. B

Arctis Nova 7 vs G Pro x

Arctis Nova 7 vs G Pro x Fps oyunları ve müzik için kullanacağım mikrofonlarının önemi yok. Hangisi alınır ?
  4. B

Razer Kraken V3 Pro vs Steelseries Arctis Nova 7

Hocam Logitech G Pro X ve Steelseries Nova 7 arasında kaldım asıl amacım fps oyunlarında ses kasmak ikisinden birini tercih edeceğim de kararsızım baya. Mediamarkt'da teşhir ürünü olarak g pro x wireless 5k sularında geziyor onu mu alsam diye de düşünmüyor değilim
  5. B

Razer Kraken V3 Pro vs Steelseries Arctis Nova 7

Mikrofonu harici olarak kullandığım için mikrofonları önemli değil Şarj kullanım süresi de aynı şekilde önemli değil. Fps oyunlarında ses kasmak ve ara sıra da müzik dinlemek için kullanacağım. Pelta öneren çok oldu fakat önerme sebeplerinde hep mikrofon kalitesi ve şarj süresini söylemişler...
  6. B

Blackshark V2 Pro mu Nova 5 mi

evet vazgeçtim almaktan. rog pelta almayı düşünüyorum fakat beyazını bulamıyorum ya
  7. B

Blackshark V2 Pro mu Nova 5 mi

v2 pro'da %40 indirim olmasıyla beraber ikisi de aynı fiyata geliyor, hangisini tercih etmeliyim? oyunlarda ses kasmak benim için önemli, mikrofon kalitesinin hiçbir önemi yok.
  8. B

Yardım Hangi kablosuz gaming kulaklığı tercih etmeliyim ?

Merhaba bana da kulaklık önerisi lazım açtığım konuya bakabilir misin 🙂
  9. B

Terchimi bu kulaklıkların hangisinden yana yapmalıyım?

Kulaklığımı uzun süredir kullandığım için artık bozulmaya başladı. Yeni bir kulaklık alacağım aşağidakilerden hangisini seçmeliyim? Harici mikrofon kullandığım için kulaklıklardaki mikrofonların kaliteleri benim için önemli değil. Anakartımın ses kartını kullanıyorum. MSI B550-M Pro VDH Wi-Fi...
Geri