Arama sonuçları: *

1. Drknes

İdeal Sıvı Soğutma Pompa Hızı ?

Merhaba, az önce kasama MSI MAG A13 360 mm sıvı soğutucuyu montajladım. Fakat ChatGPT’ye manuel ayarları sorduğumda pompa hızını %100 yapmamı söylüyor. İşlemcim R7 7800X3D. Sizce ideal pompa hızı nedir, yoksa otomatikte mi bırakmalıyım? ChatGPT’nin sunduğu argümanlar mantıklı geliyor açıkçası...
  2. Drknes

Gigabyte Control Center Ramlarımı Görmüyor

Merhaba, 1–2gün önce güncelleme yapmadan önce RAM’lerimin RGB aydınlatmasını RGB Fusion üzerinden kontrol edebiliyordum. Güncelleme yaptıktan sonra uygulama RAM’leri görmemeye başladı. Ne yaptıysam çözemedim. Eski sürümü de yükledim ama yine olmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. Drknes

360mm Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Hocam bilerek mi hepsini siyah seçtiniz 😂
  4. Drknes

MSİ Mag pano m100r pz
  5. Drknes

Hocam, böyle bir şey alırsam gece rahat uyuyamam; su kaçırıyor mu diye endişelenirim 😂. Bütçeme uygun en iyi ürünü alıp bir kere almak derdindeyim."
  6. Drknes

360 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama kararsız kaldım. MSI MAG CoreLiquid A13 çok fazla önerilen ve birçok kişinin kullandığı bir sıvı soğutucu; fakat Gigabyte Gaming 360 Ice modeli de aklımı karıştırıyor. Hangisini alsam bilemedim. Gigabyte kullanan var mı? Kağıt üzerinde MSI A13’ten daha...
  7. Drknes

Akvaryum Kasa alınır mı?

Zaten 360mm aoi ye geçicem diyorsun o yüzden çok bir farkı olmayacaktır
  8. Drknes

Akvaryum Kasa alınır mı?

Fan konusunda aynı fikirde değilim hava akışı olarak evet ama tiz bir sesleri var
  9. Drknes

Thermalright Frozen Warframe VS MSI MAG CoreLiquid A13

Merhaba, 360 mm beyaz bir sıvı soğutma almak istiyorum. Aklımda MSI A13 vardı; fakat Thermalright Frozen Warframe modeli de gözüme çarptı. Ekranlı olması ve veriler açısından bir tık daha iyi görünmesi beni cezbetti. Ancak normal kullanıcı yorumu bulmak zor, MSI kadar güvenilir mi onu da...
  10. Drknes

Bilgisayar Modifiyesi sitesinde Sleeved kablolar güvenilir mi ?

Merhaba, Sistemimin daha güzel görünmesi için sleeved kablo almak istiyorum. “Bilgisayar Modifiyesi” adında bir site buldum; oldukça fazla ürün satıyorlar. Sadece anakart güç bağlantısı ve CPU güç bağlantısı için kablo kullanacağım. Acaba bu kablolar kaliteli midir, elektrik iletiminde sorun...
  11. Drknes

Beyaz akvaryum kasa önerisi

ASUS TUF GT502 modeli bana çok büyük ve estetikten uzak geliyor.
  12. Drknes

Beyaz akvaryum kasa önerisi

Piyasada bu bütçelerde MSİ Mag Pano 100R PZ den başkası alınmaz 3 hafta önce aldım harika ve bir o kadar da dolu bir kasa. Çok memnunum ayrıca 20$ da Steam kodu veriyor.
  13. Drknes

MSI CoreLiquid A13 den daha iyi bir ürün mü acaba ?
  14. Drknes

Merhaba, Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Kasam MSI MAG Pano M100R beyaz olduğu için 360 mm beyaz bir sıvı soğutma arıyorum. Aklımda MSI CoreLiquid A13 var fakat ne kadar iyi olduğunu bilemiyorum; pompa basıncı, devir gibi değerlerin önemli olduğunu duydum. Beyaz ve 360 mm olması şartıyla, gözüm...
  15. Drknes

Havit Gamenote F2002 Beyaz 360mm Sıvı Soğutma Alınır Mı ?

Merhaba, Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Hem görüntü hem de işlemcinin biraz daha serin çalışması için 360 mm sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. Sizce Havit Gamenote F2002 Beyaz 360 mm sıvı soğutmayı tercih etsem sorun yaşar mıyım? Soğutma performansı nasıl ve ne kadar kaliteli bir ürün? Ciddi bir...
  16. Drknes

Çözüldü✓ SSD format atmadan yeni sisteme takılabilir mi?

Merhaba, DDR4 B450 Aorus Elite anakartlı bir sistemim var. Yeni sistemimi DDR5 B850M Aorus Elite anakart ile topladım. Aynı SSD’leri kullanacağım. SSD’lere format atmadan doğrudan yeni anakarta taksam herhangi bir sıkıntı olur mu?
  17. Drknes

Bilgisayar modifiyesinden sleeved kablo alınır mı?

Ekran kartının kablosunu şimdi düşünmüyorum ama anakartın bağlantılarını kesin değiştireceğim attığım link deki ürün güvenilir midir sizce ?
  18. Drknes

Bilgisayar modifiyesinden sleeved kablo alınır mı?

Merhaba, Beyaz bir sistem topluyorum. Anakartım Gigabyte Aorus Elite B850M Ice, ekran kartım ise Colorful RTX 5070 Ultra W. Beyaz soketli pembe sleeved kablo istiyorum fakat bulamıyorum. Bilgisayarmodifiyesi sitesinde istediğimiz renkte yaptırabileceğimiz bir ilan gördüm. Ekran kartına...
  19. Drknes

THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 850W Alınır mı ?

Merhaba, Hali hazırda Raijintek Cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum — full beyaz bir sistem kuruyorum — fakat sleeved kabloların uygun/sağlıklı olmayacağını fark ettim. Ekran kartımın 16 pin girişli olması ve bu kabloların hem pahalı hem de yok...
  20. Drknes

Pny markasını övüyordunuz aldık

Eve gelir gelmez baktım, kontrol ettim; lehimler vs. çiçek gibi. Sanırım kötü bir tercih yapmamışım :D
Geri