Arama sonuçları: *

1. A

Marangozda masa yaptıracam şuna bir bakar mısınız ?

Masayı yaptırırken ona göre eğim verilirse bir şey olmaz. Masayla ayrı değil bir bütün olacak parça. Ama sizin paylaştığınız güzel estetik duruşlu aparatlarda alınabilir. 1765387286 evet bende kenar uç köşesine düşündüm
  2. A

Benim bahsettiğim stand masanın kenarına çıkıntı halinde yapılanlardan.Bu görselde paylaştığım tarzda.
  3. A

Eğer o kısmı yaptırıp oraya kasayı koyacaksan zaten o bölüm görünmeyecek kasayı koyacağın için. Sadece üstten o tahta görünür onun da görüntüye bir katkısı olmaz bence. Kasayı altta kullanmıyacaksan illa masanın üstünde olacaksa kulaklıklar için sol kısma masanın kenarına olacak şekilde bir...
  4. A

Aula F87 Pro driver hatası

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-f87-pro-driver-yukledim-ama-gormuyor.1167877/post-10507912 Burdan çözüm sağlayabilirsin yarım saat önce bende yaptım çözüldü.
  5. A

2k Monitör Tavsiyesi

Merhabalar,2k monitör arayışındayım bu benim ilk monitörüm olacak. Elimde birkaç seçenek mevcut fakat aklım çok karışık. Aradığım belirli özellikler pivot,dahili hoparlör,adaptive sync ve çokta kafaya takmamakla beraber ama olsada güzel olur diyerek beyaz olması. Bütçem maksimum 11.500 olabilir...
  6. A

Aula f87 pro vs Aula F75

O zaman f87 pro tercih etmem iyi oldu. Okuduğum bölümüm içinde bir nebze kolaylık olur. Teşekkürler.
  7. A

Aula f87 pro vs Aula F75

Teşekkürler bende sipariş ettim bugün
  8. A

Aula f87 pro vs Aula F75

Bugün fiyatı 100tl daha arttı fakat hala dediğiniz gibi daha uygun. Sanırım %80 ihtimalle f87 pro tercih edeceğim gibi görünüyor. Teşekkürler yanıt için
  9. A

Aula f87 pro vs Aula F75

Yaklaşık 1-2 gün içerisinde klavye alacağım. Dikkat ettiğim özellikler %75 veya TKL olması.Hem kablolu hem kablosuz bağlantı sunabilmesi ve bütçemde yaklaşık 2k-2.5k civarı.(kozmetik olarak da sistemimle uyumlu görünmesi tercihim beyaz-açık mavi-lila gibi pastel tonlar)Bu özelliklere uygun...
Geri