Arama sonuçları: *

1. suskun62

Fps ve Tv Stick kullanımı için monitör

Merhaba, bende de Monster laptop var, gayet memnunum. smsonaysitesi.com gibi kaliteli sitelerden monitör alabilirsin.
  2. suskun62

Çözüldü✓ DRAM ve CPU ışığı yanması

RAM'lerin uyumsuz olabilir, BIOS güncellemesi yapmayı dene, RAM slotlarını kontrol et.
  3. suskun62

Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

Nvidia RTX 3060 öneririm, fiyat/performans dengesi iyi, ikinci el temiz bulabilirsin. Kardeşimde vardı, memnundu.
  4. suskun62

Forza horizon 5 çevrimiçi nasıl oynanır?

Çevrimiçi oynamak için oyunu belirli bir süre ilerlemen gerekiyor, ek bir şey almak gerekmiyor.
  5. suskun62

GÜVENİLİR SMS ONAY SİTESİ-

BAŞLIK: Güvenilir SMS Onay Sitesi Arayışı İÇERİK: Merhaba arkadaşlar, çeşitli platformlarda üyelik oluştururken SMS onayı gerekiyor ama kişisel numaramı vermek istemiyorum. Bu yüzden güvenilir bir SMS onay sitesi arıyorum
  6. suskun62

Bu robot süpürge alınır mı

Kardeşim, süpürge çok iyi ama indirime girmesini beklemek mantıklı olur.
  7. suskun62

Kahve sütlü mü sütsüz mü içiyorsunuz

Arkadaşlar kahve sütlü mü içilir sütsüz mü. Sütsüz kahveyi anlamıyorum ya, resmen acı bir tadı oluyor. Bana acı gelen size tatlımı geliyor anlamıyorum :)
  8. suskun62

Uzun süreler başında oturacağım bir ofis koltuğu arıyorum

IKEA Markus kullandım, sırt desteği çok iyi ve uzun süre oturmak için ideal bir koltuk.
  9. suskun62

Sms Onay için site önerisi

sorunsuz oldu saolun hocam. inş bozmazlar
  10. suskun62

Sms Onay için site önerisi

gmail açımı için sms onay sitesi lazım, türkçe ve çalışan bir site arıyorum.
  11. suskun62

🔥İndirim XFX Quicksilver Rx 9070XT Magnetic Air Edition 16GB 37.599,00 TL

İndirim iyi ama fiyat yine de yüksek gibi, performansı da değerlendirmek lazım, deneyen var mı?
  12. suskun62

Sorun ben miyim, onlar mı?

Hocam, kesinlikle onlar sorunlu; organizasyonları çok dağınık.
  13. suskun62

36 bin tl hazır sistem önerisi

Hocam, 36 bin TL'ye RTX 4060 Ti'li sistem bulursan kaçırma, işlemciyi sonra güncellersin.
  14. suskun62

Evde tek başına olunca neden her ses daha korkutucu geliyor?

Dün akşam evde tek başımaydım, normalde takmam ama bilmiyorum bi tık huzursuz oldum. Evde en ufak tıkırtı geliyor sanki biri dolanıyormuş gibi. Halbuki balkonda kedi zıplıyor ya da kombi çalışıyor falan ama beynim direkt senaryoyu yazıyor: Evet bugün ölüyorum Sizdede oluyormu böyle?
  15. suskun62

Fl Studio Kurcalamaları hakkında yardım

Hocam, YouTube'da "FL Studio başlangıç rehberi" diye aratırsan çok faydalı videolar bulursun.
  16. suskun62

2-3K Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

Selam, Logitech G Pro X Superlight öneririm, hafif ve hassas.
  17. suskun62

Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Irkçılık kötü bir şey, empati ve eşitlik önemli.
  18. suskun62

Çözüldü✓ 14700kf İçin Anakart Önerisi.

Hocam, MSI MAG Z690 Tomahawk Wifi modeli uygun ve fiyat/performans dengesi iyi.
  19. suskun62

Kalça ve bacaklar nasıl eritilir?

Hocam, squat ve lunge hareketlerini deneyebilirsin, ben de denedim ve iyi sonuç verdi.
  20. suskun62

Lise 2 seneye mi düşecek?

Kardeşim, henüz resmi bir açıklama yok, sadece söylenti. Lise mezunu olmadan ehliyet zor, haberin olsun.
Geri