Arama sonuçları: *

1. B

2007 Honda civic arıza

Honda facebook gruplarına sorarsanız daha net bir cevap alabilirsiniz fakat problem elektriksel gibi gözüküyor. Aracın aküsü ne durumda, çok zayıfsa saçma sapan elektriksel hatalar verebiliyor araç. Problemin kaynağını kendiniz tespit etmeye çalışın, bu şekilde sanayiye giderseniz direksiyon...
  2. B

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

8 pin cpu + kutuda çıkan kabloyu pcie çıkışına bağlayıp oradan da 4 pin alacaksınız.
  3. B

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Psudan gelen cpu kablosu 4+4 şeklinde olması lazım, 4 pin buradan, geriye kalan 8 pini de dönüştürücüden takın.
  4. B

❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Siz deyince fark ettim hocam, komple sistem gücü yazmışlar işlemci testinde. Öyle hesaplasak bile sorun olmuyormuş işte ne güzel:ROFLMAO:
  5. B

❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Hocam bildiğim kadarıyla %80 verimlilik olayı prizden çekilen güç için. Yani psu 12v kanalıdan 50 amper veriyorsa 600w'a tekabül ediyor, prizden 700 çekiyor gibi. 2 pinli 9070xt 310w civarı çekiyor diye biliyorum, diğer sistem bileşenlerine 250w desek, limitlerde çalışır gibi. Edit: 12400f...
  6. B

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Kablolar siyah ama konnektör kısmında dıştaki kaplama bitiyor, alttan sarı-siyah biçimde gözüküyor kablolar.
  7. B

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Hocam ben 2 hafta önce aynı satıcıdan 750w plat olanını almıştım sorunsuz biçimde geldi. Kargolaması çok güzeldi, oldukça büyük bir kutunun içinde 2 metre kadar baloncuklu şeye sarmışlardı çok şaşırmıştım:ROFLMAO: Edit: Dayanamadım 850 plat aldım bir tane daha
Geri