Arama sonuçları: *

1. hyperban

Mchose X9 vs Mchose S9 pro

Mchose x9 bakıyorum ama beyaz renginin stoğu yok ve tipini çokta beğenmemiştim S9 pro nasıldır hangisi daha iyi?
  2. hyperban

7500TL bütce için kulaklık önerisi

v9 pro nasıldır
  3. hyperban

hocam sistemi beyaz topladığım için beyaz renk istiyorum atk nın stoğunu bekliyorum ama gelcek gibi değil stüdyo kulaklıkları pahalı gibi oyun için kullanıcam bilgisayarda dizi film için hoparlör kullanırım kulaklık takmayı çok sevmiyorum
  4. hyperban

Beyaz renk kulaklık arıyorum nova5'in pedleri çok beyaz olduğu için vazgeçtim nova 3!ün pedler gri 5.700TL nova5 7200TL oyun için kullanıcam belki arada müzik dinlerim nova3 çok mu eski farklı önerileriniz var mı max 7.5k olacak sekil
  5. hyperban

A16 ipad mi TabS10Fe mi almalıyım?

İphone 13 kullanıyorum işletme derslerim ve dizi izlemek için kullanacağım ipad 11 A16 mı almalıyım yoksa TabS10Fe mi
  6. hyperban

AULA F75 Beyaz Klavye alınır mı?

Şuan o tarzda klavye öneriniz var mı? Ne zaman ve kaça aldın?
  7. hyperban

AULA F75 Beyaz Klavye alınır mı?

Mekanik klavye arıyorum beyaz renk Aula F75 hissiyat ve tip olarak güzel geldi kuponla 2680TL ye beyaz olanı almayı düsünüyorum bu fiyatı hak ediyor mu? sorun cıkartır mı? Klavye önerilerinizede açığım beyaz renk
  8. hyperban

Game Garaj’dan 55k’ya sistem aldım değişiklik gerekli mi?

Hocam 11.11 indiriminde 52.5 a düşmüştü ben alana kadar 55 olmuştu indirimsiz şekilde sonradan yükselmiş
  9. hyperban

ram 32 zaten 2x kısmı gözükmemiş teşekkürler hocam
  10. hyperban

Bu monitörlerden hangisini almalıyım?

Asus’un ölü piksel garantisi nasıl bilginiz var mı
  11. hyperban

Teşekkürler hocam
  12. hyperban

Renk ve malzeme hissi olarak iyi olan ve sorun cıkarmayacak bir monitör arıyordum daha çok hikayeli oyun oynuyorum bu 3 seçenek kaldı LG daha ağır basıyor ama pahallı viewsonic nasıldır fiyatıda dahil edince hangisini almalıyım? LG 27” UltraGear 27GS75Q-B — 10.349 TL ViewSonic...
  13. hyperban

Hepsiburada üzerinden 55k’ya 10 taksitle aldım fiyatı taksit avantajına göre nasıl parçalarda değişiklik gerekiyor mu klavye mouse ve monitör öneriniz varsa alırım. AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray Biostar B650MT AMD AM5 DDR5 6000 HDMI DP M2 mATX Crucial Pro 16GB...
Geri