Arama sonuçları: *

1. C

Poco F8 Ultra mı? Nubia Z80 Ultra mı?

poco ara yüzü ile xiaomi şu an aynı değil mi ? , senin nefretin aslında xiaomi olmasın
  2. C

poco ambargo yemediği için daha ucuza satılıyor , xiaomi ambargosu var resmi olarak abd tarafından ama poco alt firma ve ambargo oranı daha az olduğu için daha ucuza satılabiliyor 1786628845 ambargo ve diğer nedenler yüzünden o fark var misal redmi nin tr de büyük bir kitlesi var ama poco nun o...
  3. C

yazılım desteği nubia firmasının zte ve redmagic serileri 2 yıl genel olarak veriyor + 3 yıl güvenlik yazılım desteği xiaomi 4 yıl android / hyper os ve 6 yıl güvenlik verecek f 8 serisine 3 model için de bence alınabilecek nedenler : bence zte 80 ultra sadece kamera performansı için...
  4. C

Huaweı Pura 90s Pro - 19.900 TL İndirim

harmony os ( çin sürümü ) bütün google servislerine desteği var ama emui 15.0 ( avrupa ve global sürüm ) ın yok , bize gelecek telefon emui 15.0 içerecek yani haklısın
  5. C

kirin 9030 s snapdragon 888 e yakın bir işlemci , sen hiç s 21 fe , z fold 3 , 11 t pro ve huawai p 50 pro kasmadığını gördün mü ? , 3 tane android devi bile dönemin en güçlü işlemcisine rağmen telefonlarını stabil edemedi , şimdi 90 s pro max tr ye EMUI 15.0 işletim sistemi ile gelecek , bu...
  6. C

fiyatı netleşmediğinden sıcak fırsatta paylaşmadım ama bu sefer pure 90 s pro max bilindik teknoloji editörlerinin resmen hepsine gönderdiler , geçen seri gönderdikleri bir kaç editör vardı , burdan iddalı bir giriş yapabilirler yapmazlarsa alınmaz zaten , fiyatı globalle tutup 45 k ya...
  7. C

Bilgisayar Performansı

bunu c dosyasını aktif edip ordan code yazıp görüyorsunda micrasoft bu code a en son 2013 yılında güncellemiş , 2013 e göre bu puanlar 2013 e göre puanlıyor bu code , git 3dmark ve furmark testi yap buraya at ona göre iyi yada kötü diyelim
  8. C

🔥İndirim Sharkoon Güç Kaynaklarında Güzel Fiyatlar

o ekran kartlarını sıfır tertemiz diye satın alan arkadaşlara çok üzülüyorum
  9. C

Bebek Arabası 3600 TL

sen bana 5 k ya aynı kalitede motor bul 2 k komisyon da benden gelir sana
  10. C

Bebek Arabası 3600 TL

var mı başka öyle tanıdık varsa benle tanıştırda adamın sıkıntısını satın alalım 1786555148 max 15 kg taşır bunlar
  11. C

🔥İndirim Exvega Lord Of The Rings War Mousepad 90×40 399,00 TL

alsanızda 15 gün bekletip gönderiyorlar ona göre alın ve mouse pad idare eder ama halı gibi masada durmuyor kayıyor altı kaymaz plastik koymamışlar 1786489021 tarihi eser statüsündedir artık o düzgün bir koleksiyoncu bulursan köşeyi dönersin
  12. C

Busstier Alüminyum Beyzbol Sopası 349 TL (Son 90 Günün En Düşük Fiyatı)

sopayı alanların bürüneceği kişilik :
  13. C

Busstier Alüminyum Beyzbol Sopası 349 TL (Son 90 Günün En Düşük Fiyatı)

hayal ürünü olduğunu söylemişsin ben sana inanıyorum :
  14. C

🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

trollemiyorum türkçeye çevirdiğimde , raf tipi monitör ses haporlörü olarak çevriliyor
  15. C

🔥İndirim Voltix 17-32" Lcd / Led Monitör Tutucu Kol, Amortisörlü 1.099,00 TL

North Bayou Nb F80 çakması gibi 1786456585 bu ben
  16. C

İndirim İyopya 16.00 İndiirmi

https://www.epey.com/tablet/samsung-galaxy-tab-a11-plus.html bunu al
  17. C

🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

monitörümden 5 kat pahalı olana monitör haporlörü , taş taş geçmek için yazdıklarını düşünüyorum
Geri