Arama sonuçları: *

1. A

Mevcut Sistemimi Upgrade Etmek İstiyorum – Parça Önerisi ve Uyum Kontrolü

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: ASUS Prime B650M‑R GPU: Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı ( sıfır almayı düşünüyorum fiyatı makul gözüküyor. ) RAM: KLEVV Cras V RGB 64 GB (2×32 6400 MHz CL32) veya Corsair Vengeance EXPO 32 GB (2×16 6000 MHz CL36) SSD: Samsung...
  2. A

O zaman sizin söyleminiz ile beklemek daha mantıklı ram ve ssd için.
  3. A

ne yazık ki öyle, her şeyin fiyatı epey bir uçuşta üzücü... biraz acele etmeyi istiyorum açıkcası çünkü hiç bir şey olduğu fiyatlarda durmuyor.
  4. A

Evet ikinci el düşünüyorum, sıfır fiyatları 50bin bandına yükselmiş iken o fiyatlara pek de mantıklı bir alış olacağını düşünmediğimden dolayı ve kombinleyeceğim işlemci ile performansına güvendiğim için 2. el almayı planlıyorum güzel fiyatlar buldum açıkcası garantisi devam eden. sizce...
  5. A

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti GAMING X TRIO RAM: Kingston Beast EXPO DDR5 2×16 (toplam 32 GB) SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1 TB NVMe PSU: ASUS TUF Gaming 750G 80+ Sıvı soğutma seçenekleri: NZXT Kraken Plus 360, MSI MPG CoreLiquid P13...
  6. A

Çok teşekkür ederim, bunlar dışında genel anlam da setup hakkında ki düşüncelerinizi de alabilir miyim? ve ek olarak yukarıda kullanmak istediğim ram önerdiğiniz ram'e göre 6000mhz yerine 6800mhz ve CL34 tam olarak bu farkların aşağıda olması nispeten tam olarak sebebi nedir, stabil...
  7. A

Merhaba arkadaşlar, Mevcut bilgisayarımı güncellemek istiyorum ve bu süreçte sizlerin tecrübelerinden faydalanmak adına konu açıyorum. Aşağıda hem şu an kullandığım sistemi hem de upgrade etmeyi düşündüğüm yeni bileşenleri paylaştım. Amacım özellikle oyun ve yazılım tarafında uzun süre...
Geri