Arama sonuçları: *

1. Ebukhz

ekran kartı ve işelemci alacağım tavsiye

hazır sistemi satmak şu devirde biraz zor olduğundan çekiniyorum işim aslın yoksa en mantıklısı bence de o 1719765390 ya anakrtı ve ramları da değişecem kısacası baştan sistem :d 1719765430 o işlemciyede bi göz atayım teşekkür ediyorum
  2. Ebukhz

şöyle benim hali hazırda bi sistemim zaten mevcut bana sadece işlemci ve ekran kartı gerekli bu arada monitörüm 2k oyunları da genelde 2k tercih edeceğim
  3. Ebukhz

işlemci için max 15k diyelim zaten ekran kartı bir kaç model ekonomik durumum ve değişmesi gereken parçlardan sonra kalan parama ne alacağıma ona kendim karar veririm artık ama öneri olur ise onu da değerlendiririm. bu bütçe haricinde 25 bine kadar da alternatif ekran karttı tavsiyelerini...
  4. Ebukhz

ya şöyle bütçe konusunda çok problemim yok çalışıyorum. İşlemci için 7-8-9 bin veririm ama önemli olan hem psu hem de anakartımın hem de 4070 ve 4080 de darboğaz yaptırmayacak bir şey olması edit: işlemci r7 5800x ler 12 bin küsürü fiyatmış o da makul verebilirim ama alternatifi var mı 5800...
  5. Ebukhz

Merhabalar. elimde rtx 2060 ve r5 2600x işlemci var işlemciyi satın alacak bir arkadaş var bende hem ekran kartı ve hem de işlemci almak istiyorum. elimde bulunan anakart ASUS B450M-DRAGON şimdi bu anakartı da değişmem gerekir mi aklımdaki işlemci r7 5600x aslında ekran kartı da 4070 veya 4080...
  6. Ebukhz

Rtx 4060ti ye 2 k da yetecek işlemci ne önerirsiniz

Haklısın aslında ilerleyen dönemde şahsi olarak maddiyat durumumuz olur 5600 den de iyi bişey alırım belki mantıklı teşekkür ederim
  7. Ebukhz

Edit 4060 ti 16gb palit marka buldum ne dersiniz ona
  8. Ebukhz

Valla ilk defa duydum araştırayım bi msi görünce ne biliyim hiç aklıma gelmedi öyle bi problemi olabileceği 1702130841 Anladım 8gb almayacağız gibi duruyor diğer yazanlara da cevap olsun burda 8gb almamak lazım o zaman bi bakalım
  9. Ebukhz

Öyle mi diyon kanka ya bütçe de fazla yok aşmak istemiyorum veya yüksek bişey alsam ram 16 gb ekran kartı daha yüksek gb olanı rama sıkıntı olmaz mı birde 5600 yeter mi diyosunuz ona göre bütçe zorlamaya çalışayım
  10. Ebukhz

Bende öyle düşünüyorum 1080 için yazmışlar ama 2k da emin olamadım %80 1080 p oyunculuğu oldupundan 2k ya göre bişeyler zor bulunuyor yorumlar forum konuları
  11. Ebukhz

Merhaba malum şu internet sitelerinin 2 ay sonra öde kampanyalarından yararlanıp bi 4060ti alayım diyorum. Şu an elimde hali hazırda asus b450m dragon anakart 16gb ram r5 2600x ve rtx 2060 süper kartım var. Bu sistemle şu an 1080p de cities skylines 2 de 1080p low grafiklerde kasa kasa oynuyorum...
  12. Ebukhz

Hiçbir şey yokken bi anda gitti!!

Kanka kablo denedin mi başka bi pc varsa veya ps konsol bişey varsa farklı bi kablo ile farklı bi cihaz bağlayıp dener misin
  13. Ebukhz

esonic b250 anakart ekran kartı görmüyor

Merhaba. Elimde esonic b250 anakart mevcut. Bu anakarta takılı işlemci görüntü birimi var fakat ben sisteme ekran kartı takımca hiç görüntü gelmiyor. Sistemi ufak tefek (gta san, cs 1.6 açacak) seviyeye getirmem gerekli gtx 1030 fazladan bi kartım var ama ne yaptıysam ekran kartını sisteme...
  14. Ebukhz

PUBG Mobile oyun bulmuyor.

Yani? şu an bu problemi yaşayan olmaz mı?
  15. Ebukhz

PUBG Mobile oyun bulmuyor.

Kanka kimse bilmiyor ama herkesin fikri var. Server ıvır zıvır herhangi bir şey ile alakalı değil bende yaşıyorum aynı problemi 15 dk felan beklediğim oldu. Çözümü emulator u silip tekrar yüklemekte buldum. Gameloop ile bi problem muhtemelen oynayan kişi ıvır zıvır alaksı yok
  16. Ebukhz

Tüketici hakem heyeti sonrası satıcı ödemeyi reddediyor ne yapmalıyım ?

bi detaylı bakmanı tavsiye ederim internette çok fazla emsal kararlar var bulursun huawei ile tek problem yaşayan kısacası tüm firamalar hakkında var bilgiler. Avukat danışmaya fazla isteyebilir bence çok sıkıntı bişey değil kendin takip edebilirsin. Açtığın dava icra dosyalarını vatandaş...
  17. Ebukhz

Tüketici hakem heyeti sonrası satıcı ödemeyi reddediyor ne yapmalıyım ?

Kardeşim mahkeme kararınla birlikte internet üzerinden takip talebi yazarak bi evrak var onu oluştur. Yaşadığın şehirde bulunan icra müdürlüğüne git. İcra dosyası açmak istediğini belirt açılırken senden harç parası ve tebligat masrafı isteyecekler. Tebligat ücreti 38 civarı bir şey olmalı, harcı...
  18. Ebukhz

Gainward,Gigabyt,AsusTuf seri kartların ram markalarını öğrenmem gerekli

Arkadaşlar 1660 Süper alacağım kartların ram boyutu 6gb fakat hangi marka ram (hynix, samsung, micron vb) kullandığını bilmiyorum. Üretici firma siteleri forumlar ve reddit araştırması yaptım fakat bulamadım. 🤷🏼‍♂️ Elinde bu marka model kartı olanların bilgisi var mı? Veya elinde bu marka model...
  19. Ebukhz

Amazon.de teslim süreleri hakkında bilgisi olanlar

Kanka bazen amazon tr dışı satıcılar satışı açıyor fakat satan adamda stok olmuyor. Satıcı önce kendine sonrada sana yolluyor. Amazon jp den çok alışveriş yaptım fiyat uygun diye kendime arkadaşlarıma kartlar aldım kendiminki 4 günde arkadaşımın ki 2 haftada geldi. Satıcının elinde olma durumu...
  20. Ebukhz

arkadaslar 2060 ekran kartım var pubgda drop gırıyor.

Pubg mobile 9,5 gm ram nasıl yer ya. Normaldir kanka o
Geri