Bir süredir, film , normal tv, maç yayını izlerken oynaya oynaya göz zevkime göre bazı ayarlada görüntüyü sabitledim. Fotolarını paylaşıyorum, denemek isteyen yapıp kullanabilir, üzerinde kendine göre bir iki rötuş da yapılabilir tabii ki
Stok oldukça, Hepsiburada eğer bölgenize hepsijet ile gönderim yapıyorsa tercih etmenizi öneririm. Son bir ayda beyaz eşya da dahil olmak üzere bir çok büyük ürün aldım, hepsijet ile çok temiz geldi hepsi.
Benzer bi kaç test yapmıştım, panel temiz göründü. Kısmetsizlik olmuş sizde, led panellerde olabilen durumlar, servisin karşı tutumu düzgün olursa ne mutlu.
Kuran ekibi de görmedim, yapanı da, işlemler sırasında işte oluyorum. Panel va bir sıkıntı olmadığı için değişim peşinde uğraşmayı çok mantıklı bulmadım açıkçası.
Bugün subwofer sorunu için ekip ben evde yokken geldi, kardeşimin söylediğine göre üzerinde sünger olan 3 küçük plastik parça takılmış, az önce denedim baya, sorun tamamen gitmiş, titreme vs yok. Sağ olsunlar bir günde halledildi sorun.
https://uploadnow.io/f/Jt1FY23 şu linkteki videoda , baslı bir müzikte arka kapağın ciddi titreşim sesi çıkıyor, subwofer problemi bu şekilde oluyor. Servise de bu video ile başvurdum ben.
Az önce hoparlördeki titreşim için merkezden bir arkadaş aradı, bir kaç tv de bu sorunun olduğunu ama ufak bir parça monte edilmesiyle çözüleceğini, genel olarak tv hakkındaki memnuniyetimi sordu. Yarın bölgedeki servise parçayı yollayacaklarını akabinde de montaj için ekibin benimle iletişim...
Arkadaşlar merhaba,
Evde digitürk kutusu var, hdmi1 üzerinden Digitürk kullanıyorum, tv de normal kendi uydu alıcısından kanalları izlemek için ayrı görüntü ayarı, hdmi lar ın her biri için ayrı ayrı görüntü ayarlarını yapmak gerekiyor. Normal kendi uydu alıcısından izlerken yaptığım ayarlar...
Benim üstteki görüntü seçeneklerinde Dark diye bir mod yok mesela, kullanıcı, standart , keskin,spor,film,oyun,ve enerji tasarrufu şeklinde. O yüzden bana farklı geldi, farklı bir model mi acaba diye sordum 🤚