Arama sonuçları: *

1. W

Yardım Hangi psu yu almalıyım

Hayırlı olsun tekrardan hocam. Msi mag serisini çok araştırdım ama coil whine şikayeti çok duydum. Mpg de herhangi bir soruna denk gelmedim araştırdığım kadarıyla. uzun yıllar sorunsuz götürür umarım. Sürekli araştırmak insanı cidden yoruyor yeter artık dedirtiyor 😄 1769064302 Snop hocama...
  2. W

Ufak bi karışıklık oldu :) Hayırlı olsum hocam modeli atabilir misiniz.
  3. W

Biraz pahalı kaçıyor ama ileriye dönük olsun diye bence hocam.
  4. W

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel bir seçim. uzun yıllar boyunca psu derdiniz bitti gibi artık :)
  5. W

Rica ederim hocam umarım uyguna denk gelir. hayırlı olsun şimdiden. İyi forumlar.
  6. W

High power da öneren oldu ama ben raijintek te karar kıldım. Onunda iyi olduğunu söylüyorlar. Psu sürekle güncellemeni gerektirecek bir donanım değil bir kere alıp bir daha düşünmemek gerekiyor tabi bütçe de önemli. Modüler tercih etmemin sebebi kablo kalabalığı olmaması. Umarım isteğinize göre...
  7. W

Evet hocam maalesef 1-2 ay içinde çok yükselmiş fiyatları. Ben ikinci el aldım ancak hiç kullanılmamış 5.500 e geldi. Taksitsiz düşünüyorsanız ikinci el temiz veya sıfır alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş 1000w olanı 6 bin e satıyordu duruyorsa değerlendirilebilir
  8. W

Çok teşekkürler hocam 1768993331 Gskill ripjaws ddr4 8x2 3600 mhz sattığım ramlar bu
  9. W

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Elimdeki ilanda olan ramları de satıp tavsiler üzerine raijintek cratos 850w aldım.
  10. W

Evet hocam haklısınız bende öyle düşünüyorum kasam nzxth510 elite ondan memnunum psuyu da tamamladık mı tamamdır
  11. W

Fiyatlar çok kötü hocam malesef. Hayırlı uğurlu olsun sizinki şimdiden. Galiba modülerlikten vazgeçip başka model bakacağım istediğim fiyata hiç yok.
  12. W

Teşekkürler hocam 1768804090 7300 civarı hocam
  13. W

Seasonic fiyat hariç katılıyorum 1768779414 Öneriniz nedir hocam. 1768779569 Öyleymiş ama bütçemi de aştı bir miktar ona hiç dikkat etmedim. Direkt ucuzdur algısıyla
  14. W

Sizin öneriniz nedir hocam 1768777749 Sizin öneriniz nedir hocam 1768778042 İyi duruyor ama hiç duymadım dediğim gibi. Hakkında kötü bir yorum yok bazı kullanıcıların fanda hafif biz vızıltı şikayeti haricinde. Listeme aldım 1768778096 Evga supernova gt750 hâlâ aklımda ancak artık model eskidi :)
  15. W

Modüler olanı 6.6 civarı. Galiba 5 civarı pek seçenek yok. Evga, deepcol ve 1st araştırıcam
  16. W

Modüler modeli biraz pahalı hocam bütçeme göre
  17. W

Bu modelde aklımda olsun hocam. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Özellikle modüler olanı
  18. W

Sırf a tier diye almak mantıksız geldi hocam. B tier da fan sesinden kullanamayanlar bile var. Yine de araştırıcam. Öneriniz için teşekkürler
  19. W

Hiç duymadım ama araştırayım hocam 1768770512 Evet bende duydum bu yönde şikayetler hocam ama fiyat olarak başka bulamadım
  20. W

Merhabalar. Ddr5 sisteme geçtim. Sistem özelliklerim şu şekilde; Ryzen 5 7600x Rtx4060ti 8gb 32gb ddr5 ram ve asrock a620m anakart. Güncel kullandığım psu power boost fury 750w ancak güvenemediğim için Psu arıyorum. Önceliğim kaliteli, sessiz, modüler ve olası bir ekran kartı yükseltmesine...
Geri