Arama sonuçları: *

1. Ö

50-70 k arası bütçeye emulasyon ağırlıklı sistem

1763295934 Tamamdır aklımda bulundurucam dediklerinizi.
  2. Ö

Teşekkürler hocam d. Vakit ayırdınız, mutlu ettiniz beni
  3. Ö

Ps3 ün kendisi de sürekli bozulan bir konsol zaten. 3 tane ps3 patladı elimde, ben de emulator ile oynarım diye umutluydum açıkçası. Neyse sağlık olsun. Bahsettiğiniz parçaların fiyatı çok uçuk hocam ya, ben itopyadan ya da benzeri bir siteden toplatıp montaj yapacaktım da o şekilde çok saçma...
  4. Ö

Tek tek alıp birleştirme niyetinde değilim. Tek bir site içinden sipariş verip montajlattırıp almak istiyordum açıkçası. Bu şekilde yaptığımda uçuk fiyatlardan almak zorunda kalıyorum sanırım he? O halde laptopa, hazır sisteme veya steam deck gibi bir şeye yönelmem gerekebilir sanırım. Bu sistem...
  5. Ö

Evet hazır sistem almamak lazım ya. Şimdi 5070 ti fiyatına baktım 58 bin TL game garajda? Bu nasıl iş anlamadım
  6. Ö

Cevap için teşekkürler öncelikle. Hocam peki parçaları nerden temin edip montaj yaptırmalıyım? Kasanın diğer bileşenlerinide nasıl seçeceğimi bilmiyorum aslında .d Hazır sistem önermiyorlar diye biliyordum ama korkmadan alabilir miyim sizce? Sizde biliyorsunuz para zor kazanılıyor ve iyi bir...
  7. Ö

Cevap için teşekkürler öncelikle. Hocam peki parçaları nerden temin edip montaj yaptırmalıyım? Kasanın diğer bileşenlerinide nasıl seçeceğimi bilmiyorum aslında .d
  8. Ö

Yeniden merhaba herkese. Başlıkta da yazdığı gibi Ps3 ve xbox 360 gibi görece daha iyi bir cpu isteyen ve de son çıkan oyunları 1080p 60-120 arası fps te orta-yüksek ayarlarda oynayabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Çok çok az bilgim ile chat gpt yardımıyla bir sistem denedik ama aşırı pahalı...
  9. Ö

Hiç bilmeyen için pc toplamak

Çok teşekkürler cevap için. Bütçem 50 k ama gerekirse 70 e kadar çıkarım. Bütçeden çok şunu belirtmek istiyorum aslında, ben son çıkan oyunları 1080p yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Bir de emulasyon çok önemli benim için, ps3 ve xbox 360 gibi konsollarıda emule etmek istiyorum. Tavsiyeniz...
  10. Ö

Hiç bilmeyen için pc toplamak

Merhaba herkese, ben gaming pc toplamak istiyorum fakat bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Bunu bana yapabilecek İstanbul içi esnaf, mağaza gibi bir şey var mı? Ben kriterlerimi söylesem onlarda en ideal sistemi toplasalar bana? Böyle bir imkan var mı?
Geri