Arama sonuçları: *

1. S

Msı mag 120A b65 kasa - Asus B650M-R anakart montaj sorunu

PSU şalterini açtım ondan eminim evet Power tuşuna bastığımda hiç elektrik gelmiyor fanların birleştiği hub a sata kablosuna bağladım peki anakartta hangi çıkışa bağlamalıyım
  2. S

Msı mag 120A b65 kasa - Asus B650M-R anakart montaj sorunu

İlk kez sistem topluyorum ve bağlantı konusunda sorun yaşıyorum. Sistemim şu şekilde İŞLEMCİRYZEN 5 7500F EKRAN KARTIRX 9060XT ANAKARTAsus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart RAMXpg 16GB Lancer Blade Ddr5 6000MT-S cl 34-38-38 1.35V Soğutuculu Pc Ram...
  3. S

MSI mag 120A B65 Kasa fan değişimi yapılır mı?

Fanlar ARGB değil zaten ben ARGB fan ile değişeceğim kasa gelmedi daha kontrolcü olayını bilmiyorum maalesef
  4. S

6 fanlı olarak geliyor evet peki bu fanları adresleme olayı nasıl yapılıyor ondan bilginiz var mı
  5. S

MSI mag 120A B65 kasa aldım ama rgb olarak geliyor bu fanları ilerleyen zamanlarda argb fan ile değiştirebilir miyim bilgisi olan var mı?
  6. S

Yardım Vatan Bilgisayar saçmalığı

Vatandan indirimli olarak cumartesi günü ekteki siparişi verdim. Bana Asus Anakart ve kasa yerine de MSI B550 GAMİNG PLUS anakart gönderim sağlamışlar. Arıyorum kasayı gönderin bende bunu size kargo edeyim diyorum ürün bize ulaşmadan kargoyu çıkaramayız diyorlar. Çok saçma değil mi
  7. S

Gelen indirimlerle son olarak bunu topladım alınır mı?

Monitör konusunda bir bilgin var mı gecikme 1 MS(gtg) diye seçtim aslında hemde de f/p olarak düşündüm
  8. S

Gelen indirimlerle son olarak bunu topladım alınır mı?

Gelen indirimlerle son olarak bunu topladım artık almayı düşünüyorum nasıl sizce
  9. S

Vatanda 5060ti sistem 40 bin iyi mi

Gelen indirimlerle son olarak böyle sistem topladım nasıl sizce alacağım artık sanırım 1764312077 Mouse ve Klavye olarak rampage bilerek seçtim fiyattan dolayı ilerleyen zamanlarda onları revize edeceğim
  10. S

Mouse sormuşken birde f/p klavye önerisinde bulunabilir misin
  11. S

Klavye yine bütçeden dolayı uygun bir şey seçeceğim mouse olarak bu fiyatlarda ne tavsiye edersin
  12. S

sıvı soğutucu fiyatları biraz fazla kule tipi soğutucu olabilir ama vatanda özelleştirme yok sanırım biraz bunu kullanır sonrasında kule tipi alırım bir tane 1764139354 Monitör nasıl sence bilgin var mı o konuda
  13. S

İlk kez sistem dizeceğim içi monitör-klavye ve mouse da alacağım 5060ti sistem 40 bin lira diğerlerini harici olarak ekledim 1764138890 Acaba incehesapta bu fiyatlara düşer mi sistem cumayı mı beklesem
  14. S

Vatandan bu sistemi özelleştirerek 40 bin liraya ayarladım ekran ve mouse olarakta uygun yıllu bunları seçtim sizce mantıklı mı?
  15. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu sistem nasıl sizce haftaya cuma alacağım artık yine bu indirime girebilir diye özelleştirdim. anakart-ssd-soğutucu ve kasa özelleştirmesi yaptım. haftaya indirime girerse 47 civarına inerse alınır mı
  16. S

3 lira fark var 5060ti almalı mıyım?

Bu sistem nasıl sizce haftaya cuma alacağım artık yine bu indirime girebilir diye özelleştirdim. anakart-ssd-soğutucu ve kasa özelleştirmesi yaptım. haftaya indirime girerse 47 civarına inerse alınır mı
  17. S

Sistemi DDR4-AM4 5060ti olarak kursam çok sıkıntı yaşar mıyım
  18. S

Ram darboğaz olayı diye bir şey duymuştum da yani tek 16 olursa sıkıntı olur mu peki
Geri