Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ YARDIM! Yeni sistem toplayacağım

Hocam gösterdiğin ilgi için çok sağol kral adamsın Attığın sistemleri inceledim ikiside güzel ilk attığın sistem biraz dengesizdi haklısın İkinci sistemde güzel ama büyük ihtimalle kendi kurduğum sistem bileşenlerini alacağım Çünkü gerçekten içime çok sindi görünüş olarakta güzel bir sistem...
  2. T

Hocam açık konuşmak gerekirse bannerlord harici ekran kartını kullanacak oyun oynamayacağım daha çok valo ve cs oynarım onun için ekran kartı pek elzem değil gibi
  3. T

Sıkıntı yok hocam olur öyle şeyler 1763321862 Kral sistem harbiden güzel ilgilendiğin için teşekkür ederim Ama rica etsem olusturdugum sistemi incelermisin hepsi toplam 50.500 tutuyor benim daha çok içime sindi ama senin fikrini merak ediyorum
  4. T

Gönderdiğin sistemi incelemiştim hatta almayada karar vermiştim ama ekran kartının stoğu olmadığı için alinamiyordu Aslında 5060ti 16gb almayı düşünüyordum ama işlemciyi yükseltmeye karar verdim durum böyle olunca da ekran kartından kistim sayılır 9060xt ile 5060 ti benzer gibi olduğu içinde...
  5. T

Kral eyvallah sisteme bakarken ekran kartının 8 GB olduğunu fark etmemiştim
  6. T

Değerlendireceğim hocam çok teşekkürler
  7. T

Arkadaşlar 50k gibi bir bütçem var kasa için parçaları tek tek toplamak istiyorum sizce ayrı ayrı mı yoksa hazır sistem mi almalıyım düşüncelerinizi merak ediyorum. Anakart: Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Ekran kartı: Gigabyte RX 9060 XT OC 16 GB İşlemci: AMD...
Geri