Arama sonuçları: *

1. T

Argb kontrolcü sata power pini yandı

Arkadaşlar kasanın içerisindeki fanların renkleri için argb kontrolcü kullanıyordum. Kontrolcüsü takılan sata kablosunun 4 pininden 1 i resmen renk değiştirdi kahverengi oldu böyle çalışıyordu 2 gün önce ama az önce ışıklar yanmayı bıraktı ne yapacağım
  2. T

Colorful b650m plus wifi v15 expo sorunu

Bende aynı anakartin beyazı var ramler marka aynı ama 6000mhz olanı var bende Expo 1 de 6000mhz de sorunsuz çalışıyor.
  3. T

Yardım İşlemci overclock sonrası ram tüketimi arttı

Arkadaşlar işlemcim r5 9600x geçtiğimiz günlerde bu işlemciye pbo kısmından overclock yaptım ve şuan işlemcim daha yüksek hızlarda daha az voltaj harcayarak aynı sıcaklık değerlerinde bana daha yüksek çekirdek performansı sunuyor. Ram kısmında ise Expo açık ve 6000mhz hızlarda ramlerimi...
  4. T

Yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim

Tamam deneyeceğim. İnşallah olur olmadı yakındaki bir teknik servise gidecegim
  5. T

Kasa DRAGOS OCEAN CURVED PRO V2 fanlar ise dahili fan bilgim bu biosta ise smart fan ayarı falan yok hw monitör kısmında standart quiet full ve manual mode var grafik kısmında ise fanların pwm modunda olduğu gözüküyor ve başka mod geçişine izin vermiyor 1767638177 Fanlar zaten pwm modunda ama...
  6. T

kral ilerleyen zamanda düşünürüm ama şuan benim bu fan seslerini azaltmam lazım kasanın inceleme videosunu izlediğimde adam fanların hızını değiştirebiliyordu ama bende neden olmuyor anlamıyorum
  7. T

kasanın kendi fanını kullanıyorum kasa da dragos 1767636740 anakartın markası colorful sys fan portu yok cha var 1 tanesi aio pump kısmının yanında 2 tanesi de en alt solda 2 no lu 5 v argb portunun yanında
  8. T

sys fan portu yok ama 3 tane cha fan portu var hepsinde denedim fan hızları ayarlanmıyor. Fanlar normalde argb kontrolcüsüne bağlıydı belki onda sorun vardır deyip hepsini birbirine bağladım ama yine olmuyor neden ????????? Harici bir uygulama falan mı kullanmalıyım 1767636387 hepsi 4 pin
  9. T

Arkadaşlar bakın ben anlam veremiyorum. Sıvı soğutmanın pompası anakart üzerinde aıo pump portuna bağlı fanları ise cpu fan portuna bağlı bunlar gayet çalışıyor bios üzerinden hızlarını arttırıp azaltabiliyorum. Kasanın içerisinde sıvı soğutma haricinde 7 adet fan var ve bu fanların hepsi...
  10. T

Kasa Fanlarını kontrol edemiyorum

Ben herhangi bir uygulama kullanmıyorum sadece biostan bakıyorum oradan kontrol edilmiyor
  11. T

baktım ama pwm ya da dc olarak gözükmüyor standart quiet gibi gözüküyor ayarlama menüsüne girdiğimde ise pwm olarak gözüküyor
  12. T

hepsi 4 pinli ve biosta kaç rpm de çalıştığı gözüküyor
  13. T

Arkadaşlar kasamda dahili olarak 7 adet fan var. Buna ekstra olarak 360mm sıvı soğutmanın 3 tane fanı var. Sorun şu ki kasada bu kadar fan olması ister istetmez ses yapıyor. Sıvı soğutmanın fanlarının hızını istediğim gibi arttırıp azaltabiliyorum ama maalesef kasa fanlarını kontrol edemiyorum...
  14. T

Çözüldü✓ Wolfteam menüde takılıyor

Belki olabilir kral ondan haberim yok
  15. T

Silip tekrar kurdum yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum
  16. T

Oyun menüde takılıyor oyun içinde değil anlamadığım da o sürekli alt tab atıp tekrar girmem gerekiyor
  17. T

Ya böyle bi oyun bunu nasıl yapabilir ki sistem gereksinimi yok bile denebilir
  18. T

Arkadaşlar çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Başlıkta da belirttiğim gibi Wolfteam oyuna girerken ve girdikten sonra takılmalar yaşıyorum ama bu sadece Wolfteam da oluyor. Oynamayı seviyorum laptop ta oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor ama masaüstüne geçince bu durumla karşı karşıyayım...
  19. T

Ram Krizi mi Var yoksa Fırsatçılık Mı?

Cevabını aslında kendin vermişsin gelişen yapay zekadan dolayı büyük firmalar artık şirketlere yönelik ürün pazarlamaya başladılar durum böyle olunca da bizim gibi PC toplayan insanlar için ram üretip az kar alacaklarına şirketlere yönelik yapıp yüksek kar marjına çıkmak istiyorlar kapitalist...
  20. T

Internet var ama yok

Bugün bendede aynı sıkıntı var 11 den beri int yok müşteri temsilcisini aradim bolgesel çalışma var dedi
Geri