Arama sonuçları: *

1. X

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

normalmiş, bir kaç video incelemesi izledim onlarda da öyle.
  2. X

Donanım Arşivi OEM Paketler

çok teşekkür ederim evet ya çok üzülmüştüm de 1-2 saat denemenin ardından almayı başardım.
  3. X

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

valla öyle ya ssd yi falan bile güncelelyemedim o kadar heyecanlandım
  4. X

Strong M2-PRO V2 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu soğutucuyla aldım sadece bunu değiştirdim iyi mi
  5. X

aldııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm. Valla taşı sıktım suyunu çıkarttım 1 saat boyunca sayfa yeniledim aldımmmmm
  6. X

aldııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmm. Valla taşı sıktım suyunu çıkarttım 1 saat boyunca sayfa yeniledim aldımmmmm
  7. X

40-50 bandına itopyadan sistem önerisi olan var mı acaba buna yetişemedik malum, bilgisayarsızken alayım. Bilmiyorum sabahtan beri elimde telefon takip ediyorum adamlar 1 dakika içinde ben adres bilgisi, kart bilgisi yazana kadar yalayıp yutuyor sitenin fedaileri olmuşlar
  8. X

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

arkadaşlar ürün bende var halihazırda kullanıyorum bir sorunu yok da. Kullanan arkadaşlar sizde de 4 köşede köşelerde siyah boşluklar var mı acaba eşit bir şekilde. sadece alt taraf biraz daha az
  9. X

eğer öyle olursa şahsen 4 taksit peşin fiyatına alınabilir gibi itopya gibi bir siteden yoksa mantıksız olacak. işlemcisi o zaman kesin 7500f olur
  10. X

Amazondan Bilgisayar Toplama Destek

Merhabalar. Amazon peşin fiyatına 9 taksit yapıyor ve şu şekilde bir sistem oluşturdum. Sistemin tek eksiği cpu fanı onu da peerles asssassin alacağım 2k küsür fiyatı vardı. Sizce bu listeyi almam mantıklı olur mu yoksa youtuber sistemlerine mi yönelmeliyim. 50bine kadar bütçem var fakat...
  11. X

belki kişileştirmelere koyarlar ama instagramda hikayede 5070 göstermiş başka bir bilgi yazmıyordu umarım 3d işlemcili olur yoksa boşuna beklemiş olacağız.
  12. X

bende almışken iyi bir şey olsun istiyorum ileride çok ihtiyaç olursa yükseltirim diye düşünüyorum.
  13. X

attığım sisteme mi bakacaksın sen de
  14. X

evet biliyorum ama 10 lira falan koyuyor değer gibi ama bilemedim 9 ay için. aylık 1 lira koyuyor
  15. X

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pch-nexus-3d-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500x3d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56863 9 ay taksit ile şu sistemi alsam mı acaba ya çok kararsız kaldım bu fiyatlara daha bulamayız gibi geliyor. İleride ekran kartını güncellerim bir de 16...
  16. X

Yarın paylaşacağını belirtmiş acaba fiyat kaç bandına gelir ve taksit imkanı nedir peşin fiyatına bilen birisi aydınlatabilir mi. İşlemci konusunda da acaba 3d kullanır mı
  17. X

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz 11.339 TL (YAPIKREDİ KARTINA 6AY PEŞİN TAKSİT)

Merhaba arkadaşlar. Ürünü pazar günü aldım bugün elime ulaştı gerçekten kalite kokuyor. Diğer markaların ürünlerini bilmiyorum fakat ilk defa bu markanın ürününü aldım kutulamasından tutun, malzeme kalitesi ve ürünün içeriği baya hoş. Geldiği gibi tüm testleri yaptım kusursuz gibi gözüküyor...
Geri