Arama sonuçları: *

1. T

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Whatsapp hattında bu durumu da belirttim titreşime ek olarak. Onlar normal dedi. Servisteki arkadaş ürün yeni olduğu için bizde çıkan sorunları fabrikaya bildiriyoruz. Biraz kullanın gerekirse değişim talebi başlatırız dedi. Kontrol edeyim hocam teşekkürler.
  2. T

Bende de aynı düşünce oluştu. Ayarları denemek için pek fırsatım olmadı. Hep yaşanan bir durum olmadığı için hangi ayarın direkt etki edip etmedğini anlamak güç. Servis umarım derdimi anlayıp bir bilgilendirme yapabilir.
  3. T

Herkese merhabalar. 13 Kasım tarihinde Amazon üzerinden almıştım. 21 Kasım teslimat şeklinde gözüküyordu. Dedikleri gibi 21 Kasım tarihinde teslim aldım. Aynı gün servis kurulumunu da yaptı ama dolby ses açık olduğunda en ufak basta inanılmaz bir titreşim-cızırtı mevcut...
  4. T

Bende bu televizyon vasıtası ile foruma katılmış bulundum. Bu konu üzerindeki bilgi paylaşımı sayesinde televizyonu almaya karar verdim. Katkı sağlayan herkesin emeğine sağlık. Hocam görüntüler çok güzel görünüyor. Önceki paylaşımınızdaki görüntülerde televizyona karşı beklentimi yükseltmişti...
Geri