Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Ekran kartının alt kısmına fan takmam zararlı olur mu

Tamamdır hocam eminsiniz değil mi temizlerken yönlerini değiştireyim
  2. M

Hocam alttakiler intake hava ekran kartına hava üfleyecek şekilde olur yukarı doğru havayı üfler tahliyeden de yukarı doğru egzoza çıkar öyle daha iyi olursa öyle yapayım ama alttan çok bi hava çekmez tamamen kapalı aşağısı
  3. M

Hocam ön 3 fan içeri veriyor ekstra anakartın hemen yanında ki fanlarda içeri veriyor , sıvı soğutma üstte takılı egzoz olarak arkada bir fan egzoz ekran kartının aşağısında ki fanlarda egzoz fan yani - 5 fan içeri hava üflüyor 6 fan egzoz görevi görüyor 1772472405 Evet hocam bi tık onlar...
  4. M

Teşekkür ederim hocam önerileriniz varsa açığım estetik olarak güzel duracak ürünler
  5. M

Hocam 1 tane montaj vidası eksik kaldığı için oturmuyormuş forumlarda okumuştum sipariş ettim bazı arkadaşlara da bilgi olsun anakart montaj vidasının 1 tanesi bile çok önemliymiş 😂
  6. M

Hocam şöyle yapalım mı sıvı soğutma geldiği zaman anakartı söküp tekrardan kablolama yapmayı düşünüyorum anakartı kasanın dışındayken ekran kartını takmayı deneyim böylece sorun kasada mı slotta mı anlamış olurum size ulaşırım özelden müsait olursanız
  7. M

Hocam sol büyük slot dışta kalıyor oturmuyor baya uğraştım kırıcam diyip bıraktım öylece o slotta
  8. M

1772069852 Hocam ekran kartı üstte ki asıl yuvasına tam oturmuyor çok kez denedim ama olmuyor o yüzden aşağı slotta takılı
  9. M

Yakında 360 sıvı soğutma alacağım ve üstte ki fanlarım boşa çıkıyor onları da ekran kartının altında fan yuvası bulunuyor oraya takmayı planlıyorum tek sorun ekran kartıyla fan yuvasının arasında ki mesafe 2.8cm fanlarım 2.5cm yani ucu ucuna fanlarımla ekran kartının arasında ki mesafe sıfıra...
  10. M

Kablosuz router önerisi

Bu Acces point gibi ana modeme kablosuz bağlanabiliyor değil mi
  11. M

Kablosuz router önerisi

H Hocam bütçem 2000-2500 bandında Ping vs çok yaşatmayacak bi acces point istiyorum
  12. M

Kablosuz router önerisi

Evimde oturma odasında modemim bulunuyor ve router almam gerekiyor ama asıl aradığım özellik , çocuk odasından oturma odasına kablosuz yani ana modeme herhangi bir kablo bağlantısı olmadan routeru wifi gibi bağlayarak bilgisayarımda kullanabilmek ve routerdan bilgisayara kablolu bağlanabilmek ...
  13. M

Amd ryzen 7 3700x overclock

Hocam ses etmedim de arkadaş tek bi tane kule tipi soğutucuyla kasada hiç fan olmadan overclock yapılmasını cazip buluyor galiba .d
  14. M

Teşekkür ederim hocam başka birinden duymak daha iyi geldi ☺️
  15. M

Hocam onun bi tık altına çektiğim zaman cinebench hata verdi bulduğum değerde ise 75 dereceyi buldu normal değer ama çok sesli çalışmasını istemedim 1.0800 küsürlerde voltaj vererek 4.05 ghz yaptım 67-68 derece arasında gitti geldi iyi gibi ama yorum yaparsanız sevinirim 1771705820 4.075 ghz’de...
  16. M

4ghz’de 1.06875 volt verdim , cinebench testinde maksimum 67-68 derecede seyretti boşta ise 44 derece bence stok fan ile dediğiniz gibi bu frekansta kalacağım ama kule tipi soğutucu alma gibi planım var thermalright çok öneriyorlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür...
  17. M

4ghz 1150 volt deniyorum testi geçecek gibi duruyor undervoltaj yapayım mı ?
  18. M

Overclock yaptım 4.15 ghz hızında , 1.1437 voltaj değeri verdim sıcaklığım cinebench testinde maksimum 75 dereceyi gördü sizce iyi midir ?
  19. M

Thermalright assains ürünlerinden daha iyi mi peki ben onlara bakmıştım
  20. M

Haklısın galiba kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum öneriniz var mı , 4.6 ghz’e çıktığımda ryzen masterla yükte 70 dereceyi aşmıyordu 4.2’de daha az ısınacağını düşünmüştüm 1771621121 Boştayken durduk yere yük biniyor gibi ısınıyor denedim ama memnun olmadım çok 1771621172 Evet çok fazla...
Geri