Arama sonuçları: *

1. T

7500F ve PNY RTX 5070 Sistem nasıl (60k)?

Cevap ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Peki bu 750w psu hangi marka model acaba bilginiz var mı bu noktada, 650w olan modelde sanırım fsp hydro varmış ama aynısı 750w için de mi geçerli o noktada çok bir şey bulamamıştım. 1764003300 VENTO FSP VG3400S 750W
  2. T

özelleştirme yaptığımda istediğim özellikleri seçtiğimde aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı fiyat açısından çok bir farkı yok gibi, tekrardan ürünleri değiştirme açısından tavsiye alırsam çok memnun kalırım, alıp almayacağıma kendim karar veririm, şimdiden teşekkürler :)
  3. T

Attığım listeden öneri verebilirseniz çok daha sağlıklı olur benim için, farklı bir sistem almayı düşünmüyorum. Misal ne değişmesi lazım bu şekil iyi mi vs gibi :)
  4. T

Selam arkadaşlar, aşağıda sunduğum listedeki ürünleri almayı düşünüyorum fiyatı bana kalırsa şu dönemde uygun gibi geldi (60.000₺+ peşin fiyata 3 taksit), sizin öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar. Ek olarak şunu sormak istiyorum: kasanın içerisindeki PSU...
  5. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben de bugün aksami bekliyorum, uygun bir sey bulamazsam sanirim trendyoldaki vade farksiz taksitle satilan Game Garaj OEM paketleri en mantiklisi gibi.
Geri