Arama sonuçları: *

1. N

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

cl30 6000 mhz yazdığı rami 6000 mhzde kullanabilmek için overclock yapman gerekiyor işte :) yoksa default kaçta ise onda çalışır. asıl dediğin oyunlarda una ihtiyaç var zaten 1763753541 ben de sadece yemek v.s söylemek için bir tane vardı pc almak için 2.yi açtım. ama peşine 6-9 taksit imkanı...
  2. N

sana önerim eğer kredi kartı ile alıyorsan tamamen hepsi v.b sitelerden kendin toplaman. bu ay 6-9 taksit yapıyorlar hem bütçen rahatlar hem paranı enflasyona karşı korumuş , hem de daha kaliteli parçalar almış olursun. kendin toplamaya korkuyorsan bir bilgisayarcıoya götürüp toplamasını...
  3. N

anakart düşük olunca sıkıntı yaşıyorsun. 1 m.2 slotu oluyor , ramlerden kaynaklı sıkıntı yaşıyorsun, inceden gelen pcde ram overclock sonrası direk anakart ile ram yandı 3 hafta dönmesini bekledim garantiden.
  4. N

ana kart en düşüğü almamanı öneririm.
  5. N

SAMSUNG Öğrenci indirimlerine bir bak istersen
  6. N

üzerine 2-3 koy indirimden 9700x kovala onu alacağına 1763752738 alınır gibi 1763752824 valla ztt ve diğer kanalları takip ediyorum ram fiyatları 1-2 aya gpulara da vuracak diyorlar. PowerColor çalışanlarıdnan biri reddir postunda şu an tam zamanı demiş, galiba 9060 xt 5060ti nin altındakileri...
  7. N

şu anda ilk olarak ucuzdan ram bulmaya çalış ve 9070 xt yi al 30 k zaten. diğerlerini kendin topla
  8. N

kişisel tecrübem alınmaz, PSU ve ana kartı yükseltmelisin bence 1763752450 geçen hafta hepside 13 k idi
  9. N

🔥İndirim James Donkey 120 mm RGB Sıvı Soğutucu 1.199 TL

dostum zaten aynı watta çalışıyor işlemcilerimiz. %19 dediğin zaten bittikten sonra anlık olan sağda ortalamaları görebilirsin. bir de %2-3 boost için gerek yok bence açmaya o ayarı. biraz araştırdığımda çok etkilemediğini gördüm
  10. N

doğru yaptım diye düşünüyorum bir yeri yanlış yaptıysam öyle göndereyim.
  11. N

10 k altı tercihen A-B+ tier 750W-850W PSU Önerisi

Bende RX 9070 XT var 8x3 24 pin girişli. Bunun için ayrı kablo almam gerekir mi veya bu uyumlu mudur? O konuda da biraz aydınlatabilirsen sevinirim
  12. N

ben de merak ettim bakalım eve geçince test edeceğim.
  13. N

10 k altı tercihen A-B+ tier 750W-850W PSU Önerisi

Daha öncesinde şehir dışında okumam ve sabit bir yerde olmadığımdan hep laptop kullandım ve sonunda daha sabit bir hayata başlayınca eve masaüstü aldım. meder v11 (yaklaşık 1 ay önce aldığımda fiyat 59.000 civarıydı ve taksit seçeneği olduğundan buradan aldım mecburen, kasa değişimi v.s...
  14. N

şu an işteyim eve geçince unutmazsam yapıp atarım. Sistem elime geçeli 2 hafta oldu ve taşınma durumumuz olduğundan çok takılamadım henüz.
  15. N

İncehesaptan aldığım hazır sisteme takmışlar, R7 9700x'i gayet rahat soğutuyor. 78 derece üstünü görmedim. x3d'leri soğutamaz diye düşünüyorum. 100W altı işlemcileri soğutur, inteller ve üstü zor. Öyle aşırı bir sesi de yok. İnternette test yapanı da görmedim. Önceden bu markanın kulaklığını...
Geri